reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

reklama
u nie tez nadprodukcja wiec zrobilam troche zapasow /ciezkimi wypocinami bo recznie/ i zostawilam ostatnio mojemu mezusiowi butelke z nadprodukcja i pojechalam do miasta, wracam po ponad 4 godzinach a tu strajk Selinka nie chciala pic z butelki nawet mamiego mleczka i grzecznie bawac sie czekala na mamiego cyca a cale mleczko z butelki musialam wylac.
Sprobuje za pare dni jeszcze raz podac jej z butelki mleczko. Ja mam w zapasie mieszanke i kilka razy dostala ja jak mnie nie bylo ani zapasow i wszystko bylo ok wypila slicznie i nawet sie nie krzywila a tu nagle strajk ;)

Asiu, a może po prostu nie była głodna ;) Jaś też kilka razy prostestował przy próbie podania butelki, ale okazało się, że po prostu nie był zbyt głodny.

pytia pisze:
Asiu, a może po prostu nie była głodna ;) Jaś też kilka razy prostestował przy próbie podania butelki, ale okazało się, że po prostu nie był zbyt głodny.

Mam nadzieje ze tak bylo, ale od ok 2 tygodni Selinka nie chce tez pic herbatki z butelki a wczesniej pila codziennie , probuje codzienne dawac jej herbatke ale bez skutku jak na razie jestesmy tylko na cycusiu

reklama
Kurcze dziewczyny, jak Wasze dzieci jedza w te upały, mój je wieczorem koło 20-21, potem koło 6-7 i 10-12, koło 15 troszkę pociągnie cyca, ale nie chce porządnie zjeść, daję mu troszkę herbatki, potem czasem zjada dopiero dopiero koło 19-20. Boję się, żeby to nie było za mało :( No i żeby moja laktacja na tym nie ucierpiała :(

Do góry