reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja

reklama
Jak byłam w ciąży i miałam gorączke to lekarka nie pozwoliłą mi brać żadnych lekarstw kazała pić sok z agrestu - pomógł ( gorąćzka spadła) dodam że ciężko było go znaleźć. U wszystkich znajomych szukałam i znalazłam :)

PODDAJĘ SIĘ!!!!!!!!!!!

PIOTREK TRZECI DZIEN Z RZĘDU NIE CHCE CYCKA. już nie wiem czy go na siłe przystawiać???? bo mleko raczej mu smakuje, bo jak dostaje moje z flaszki to je normalnie. więc raczej to jego foch, że nie chce mu się mu cyca doić.
CO ROBIĆ?

Kaśka, Jaś też histeryzuje przy piersi. Nasza lekarka powiedziała, żeby go nie zmuszać, ale próbowac przystawiać co jakiś czas, aż zgłodnieje na tyle, że sam załapie.

ivka76 pisze:
Jakieś przeziębienie mnie rozkłada :( Napiszcie jakie leki przeciwbólowe/przeciwgorączkowe mogę brać podczas jednoczesnego karmienia piersią

mnie ostatnio tez cos bralo ale pilam herbatke z lipy z sokiem malinowym + rutinosocorbin + apap (jak mnie glowa bolala) - pomoglo

A co do cyca to Karol tez oststnio sie buntuje :(

I mój też... dziś spał od 23 do 8,50!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cyce mi prawie pękły! Ale jak się wyspałam :D I już dzień wcześniej zaczełam po każdym karmieniu trochę odciaać, bo jak w tamten dzień jadł co 5 godzin to mi piersi zaczeły mniej produkować, poodciągałam tak przez około dobę po każdym karmieniu i już powrociło do normy :) Przy okazji tworzę mlekowe zapasy :)

powiedzcie dziewczyny jak dlugo mozna przechowywac odciagniete mleko, w lipcu szykuje mi sie weselicho u znajomych i nie wiem kiedy mam zaczac zbierac zapasy?

reklama
Do góry