Edyta01 Ba1983 jest z Wloch ;-) Nie wszyscy wyemigrowali do raju brytyjskiego ;-) a rasizm i nacjonalizm to zjawiska powszechne (niestety) i nie ma kraju, gdzie nie wystepuja.
No właśnie . Najlepiej nie doczytac a napisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edyta01 Ba1983 jest z Wloch ;-) Nie wszyscy wyemigrowali do raju brytyjskiego ;-) a rasizm i nacjonalizm to zjawiska powszechne (niestety) i nie ma kraju, gdzie nie wystepuja.
mnie tak ..... zawsze badanko jest i to baaardzo dokladne co 3 tygodnie mam wizyte i zawsze jestem dokladnie badana .... z tym ze ja chodze prywatnie do zajefajnego gina !!!!!!!dziewczyny czy jestescie badane na lozku ginekologicznym na kazdej wizycie u waszego gin???
Waszym zdaniem mam podstawy,zeby klamac?Po co by mi bylo jakies forum,bo ze ja niby wlasnego zycia nie mam poza internetem?No prosze ja Was bardzo
Pozostawiam to Waszej opini i czekam tez na Twoj publiczny odzew edyto01
Oczywiscie,pozostaje fakt,ze i ja moze sie zle wyrazilam,ale juz aby napewno nigdy sie na nikogo nie "rzucilam",z braku porozumienia.
Mamma mia...ile cierpliwosci
na kazdej wizycie kontrolnej np co miesiac;-)
nic sie nie boj sandrahaha! wszystko bedzie dobrze, trzymamy kciuki!hej kochane... a ja z ranca dostalam list ze szpitala ze ze musze jak najszybciej zglosic sie od szpitala zeby powtorzyc test z krwii bo mam bardzo niski poziom plytkowosci krwii... :-( boje sie bardzo... ja wiedzialam ze mam z tym problem bo kilka lat twmu bylam w szpitalu i mialam ponizej normy ale myslalam ze sie wszystko samo jakos unormowalo... zastrzyki mialam przez jakis czas a pozniej nikt nic z tym nie robic... buuuuuuuuu :--(
popieram w 100%Ba1983, nie denerwuj sie, bo nic tym nie zyskasz, a tylko popsujesz sobie i dzieciaczkowi dzionek :-( Uwazam, ze wyrazilas sie bardzo jasno i zszokolawas pewnie wiekszosc dziewczyn na tym forum i dlatego pytalam, gdzie mieszkasz. Moim skromnym zdaniem nie ma sensu klocic sie kto kogo zle zrozumial. Mam nadz, ze nigdy wiecej Cie takie traktowanie nie spotka!! pozdr
super! gratuluje! i fajnie ze sie odezwalas, bo juz niektore dziewczyny sie zaczynaly martwicwitam Kochane Ciezaroweczki !!!
dluuuuugo mnie nie bylo tutaj i trudno to wsio nadrobic .....
Powiem tak tydzien temu mialam usg gen. NT 1,1 a maly mial 7cm ....
i seryjnie czuje "motylki" w brzuszku.... ale przestalam na to zwracac uwage ...
dostalam wyniki z moczu i krwi... wszytsko w jak najlepszym porzadeczku jest !!!
tak, moja gin oprocz usg bada mnie za kazdym razem i zawsze bierze tez wymazdziewczyny czy jestescie badane na lozku ginekologicznym na kazdej wizycie u waszego gin???