Robi sie, zeby spr czy nie masz cukszycy ciazowe. Wylada tak, ze pobieraja Ci krew na czczo, potem pijesz kubeczek cieplej wody z rozpuszczana w niej glukoza - slodkie, ale do zniesienia jak dla mnie, ii po godzinie jeszcze raz badaja poziom cukru we krwi. Jesli nie masz cukszycy, to powinien spasc do odpowiedniego poziomu (w miedzyczasie nadal nic jesc nie mozesz oczywiscie), a jezeli nie spadl, to moze byc problem z cukrzyca niestety.dziewczyny po co jest to badanie obciazenia glukoza? i kiedy sie je wlasciwie robi? nie mam czasu szukac tego na internecie, wiec moze jak ktoras wie i bedzie miala chwilke to prosze o odpowiedz
Ja farrowalam wlosy jakies 2 miesiace emu (balejage, nie calosc). Lekarz pow, zeby nie popadac w paranoje z tym wszystkim. Powiedzialam tylko dziewczynie, ze jestem w ciazy i zuzyla delikatniejszej farby - mniej zracej i wogol enie smierdzacej. Za miesiac jak bede w Pl, to sobie znowu odrosty "zamaluje" :-)u mnie to samo cera tragedia nie dość ,że pryszcze zaczęły wyskakiwać to jeszcze worki po oczami. Na całe szczęście nie mam jeszcze przebarwień ale....co się odwlecze :-). Mój szanowny M. prosił mnie, żebym zaczekała z kolorem na włosach do II trymestru a odrosty mam piękne ( na całe szczęście ,ze produkują fajne czapki na włosy) teraz jak mam zrobić sobie kolor to słyszę zostaw, zrobisz zna święta--uwielbiam jak facet wtrąca się do takich spraw
Co do balsamow brazujacych, to lekarz mowil, ze mozna, bo one nie wnikaja w skore, tylko pozostaja jakby na powierzchni (dlatego sie zmywaja szybko) wiec nie sa jakies niebezpieczne czy cos