reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

aisak, madan-gratuluję wizyt!!:-)
madan- 2 tyg zlecą jak z bicza, nic się nie bój, już niedługo dzielna malutka będzie z Wami:tak: i będzie otoczona super opieką. będzie dobrze, trzymam &&&&&

reklama
Gratuluję wizyt :happy2:
aisak, w/g mnie wyniki są dobre, zawsze jest plus minus, a Ty się mieścisz idealnie.
madan, dwa tygodnie zlecą, a właściwie tydzień zleci szybko, a drugi jeszcze szybciej i będzie owiany dodatkowym stresem, ale my tutaj bedziemy słały Ci fluidy dobre i trzymały kciuki za malutką. Musisz wierzyć, że będzie dobrze.

Madan a więc to już za 2 tyg, boziu jak ten czas leci. Będziemy tu trzymać za was kciuki, kurcze, aż zbieleją nam palce.
Musi być dobrze i będzie!
A Ty te 2 tyg. przeznacz na relaks i rozmawianie z dzidziusiem.

U nas z dzidziusiem gada mała Gosia i czuję, że maluszek naprawdę reaguje na jej szczebiotanie - zaraz się budzi i podskakuje:-D Taka fajna miłość między rodzeństwem.:tak:

Gratuluje udanych wizyt:-)

Madan relaksuj sie kochana, jeszcze sie okaze ze caly ten stres byl wynikiem bledu sprzetu...i oby tak bylo. 2 tyg to juz teraz na rzesach wtrzymamy trzymam za Was kciuki i pamietaj dokad dzidzia wewnatrz jeszcze sie wszystko moze cofnac:-)

A ja po wizytach :-)
u mojego gina:
- szyjka bez zmian, rozwarcie tak na 2 cm, można przeżyć,
- mocz i morfologia ok,
- mała waży ok. 2,5 kg.

w klinice:
- bardzo dobre wrażenie (cóż, płacisz - masz...),
- płeć potwierdzona przez innego gina ;) ,
- anestezjolog wszystko objaśnił,
- jak się do 8 kwietnia nie zacznie, to przyjeżdżam na KTG, dokładny pomiar wód, przepływów itp.,
- mam tam miejsce „zaklepane”.

Także do 18 marca się wyleguję, potem powoli wracam do życia. 22/23 odkładam leki. Już naprawdę blisko, uff :)

madan, dobrze, że rokowania pozytywne :-)
aisak, gin co najmniej dziwny... ale wszelkie pomiary super :tak:

No bakteria, gratuluję wizyty i wytrwałości :-) Ja mam podobnie, jak nie rozpocznie sie nic do 03.04, to 08 mam się zgłosic do szpitala :szok: Nasz dzień zbliza się wielkimi krokami :rofl2:

reklama
Hej Bakteria. Jak Długo masz rozwarcie i kłopoty z szyjką? Pytam poniewaz sama borykam sie ze skrócona szyjka od 19 tc ale w tym tygodniu dowiedzialam sie ze mam juz rozwarcie na 1 cm. Strasznie mnie to zestresowało. Napisz mi prosze czy cały czas lezysz i czy masz jeszcze jakies inne zalecenia ze tak udało Ci sie dotrwac do 36 tc. Gratuluje z całego serca. Ja dopiero skonczylam 32 tc wiec mam wrazenie ze mam jeszcze bardzo daleko a lezenie wychodzi mi juz bokiem...

Do góry