reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

teva no u mnie tak jest w 17 tyg dowiedziałam się od mojej ginki, że na 99% chłopak bo coś tam dynda a to nie pępowina :-D a jak byłam teraz w 22 na genetycznym to lekarz powiedział, że on tam jajek nie widzi i dla niego na 99% dziewczynka :-D i bądź tu mądry:rofl2:

reklama
Oliwka 36; no widzisz :-D ja tak sobie mysle ze na genetycznym skoro zastawki, przeplywy, nereczki dokladnie ogladaja to pewnie np. jajniki tez widza czy macice... kurcze zaczelam sie wahac czy bedzie Zosia:-) :-)ostatnio na usg cos z lekarzem wypatrzylismy miedzy nozkami ... ale to moze pepowina/lozysko albo blad usg ;-)

Oliwka 36; ja juz mojemu przekornemu malenstwu zapowiedzialam ze jak jest chlopcem to i tak bedzie chodzil w tych rozowych falbaneczkach ktore kupilam i o bodziakach z traktorkiem nie ma co marzyc... mogl sie wczesniej zdeklarowac ;-P

teva moja siostra na porodówce po cc dowiedziała się że Zuzia z USG jest Bartusiem :szok: wcześniej trzech innych lekarzy obstawiło dziewczynkę tak się mały kamuflował :-D a w domu już wyprawka dla Zuzi czekała, dobrze że poza ciuszkami wybierała neutralne kolory z myślą o drugim dziecku :-)

Teva moja koleżanka leżąc prawie pół ciąży w szpitalu (więc badania często były) do ostatniego USG myślała, że będzie Julka. A wyszedł Oskar:-) Gdy ona leżała w szpitalu rodzina zrobiła całą wyprawkę za nią. Wszystko było różowe, łącznie ze ścianami w pokoju.

No pieknie... :-D dziewczyny czy te przypadki rowniez mialy genetyczne USG po 20tc ???:-D Moje malenstwo dak daje popalic mi cala ciaze i jest tak przekorne ze sie nie zdziwie jak skoncze podobnie :tak:

reklama
Do góry