reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Pchła świetnie wieści! oby tak dalej! jak zabrałam męża na USG to też od razu zobaczył siusiaka i lekarz tylko potwierdził :-D
iza876 gratuluję córeczki! myszka ma rację, dzidzia rośnie w różnym tempie no i wystarczy że lekarz przy pomiarze zaznaczy cm dalej i już masz kilka dni różnicy, ja z USG też mam różne terminy:tak:

(choc maz zaklinal sie, ze on widzial penisa i jadra, a wie jak wyglada penis,<jakbym ja nie wiedziala...?> i ze to na pewno chlopak:) Powiem wam szczerze babki, zadnego penisa nie bylo:) No ciekawe co tam mamy..:)

haha maz znajomej tez widzial ciagle na usg siusiaka... i dziewczynka z tego wyszla :-D
kazdy widzi to co chcialby widziec :-D

gratuluje dziewczyny udanych wizyt, poznanych plci... i przezytych glukoz ;-)

mi juz plec potwierdzilo 3 roznych lekarzy na 3 roznych usg, wiec mysle ze pomylki byc nie powinno... zwlaszcza ze moje dziecie bardzo chetnie prezentuje co ma miedzy nogami :-D
kolezance zdarzyla sie pomylka, bo miala byc dziewczynka, a urodzil sie chlopiec... ale to dlatego ze plec w zasadzie miala okreslona raz (na polowkowych), a potem juz nawet nie pytala lekarzy o plec, wiec nikt nie mial szans tego sprostowac :-p

my idziemy niedlugo na 4d to poprosze jeszcze raz (juz 4. innego lekarza) o potwierdzenie plci :-)

Gratuluję udanych wizyt, dobrych wieści :-)

My byliśmy w sobotę na 3D całą trójką. No fajną sprawa, Filip zobaczył braciszka i w szoku był :-)
Wszystkie pomiary prawidłowe. Waży 500g i jest strasznie ruchliwy ;-)

Jak moja bratowa rodziła to leżała z nią młoda pierworódka i miała mieć synka i w momencie jak powiedzili ze dziewucha powiedziala ale jaja a lekarz na to właśnie chodzi o to że nie ma jaj;)
Gratuluje wszystkim,super że wszystko ok oby do kwietnia!!!!

ja mam tylko tez 1 raz potwierdzona plec :) z synkiem tez tak mialam i pomylki nie bylo.. wierze ze teraz tez sie nie pomylili:)
w 20-21 tygodniu ciazy raczej nie zdarzaja sie pomylki..:))) no chyba ze lekarz nie jest pewny czy chlopczyk czy dziewczynka.. ale jak mowi z przekonaniem o plci no to trzeba uwierzyc:))

reklama
Gratuluje fajnych USg :-)

A ja się umówiłam do mojego okulisty na 2.01 -niech sprawdzi czy trzeba i wystawia zaświadczenie co cesarki jakby co;-) Przynajmniej może będę wiedziała na czym stoję.

Do góry