reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

pscółka no rzeczywiście dziwne te Twoje bakterie

myszka chyba Twój sposób na glukozę mi najbardziej podpasował. Będę uskuteczniać w styczniu.

A ja dziś po wizycie. Córka potwierdzona u innego lekarza, bo akurat ordynator dziś miał zastępstwo. Było mało kobiet więc sobie popatrzyłam troszkę na córeczkę. Cały czas buzią rusza:-D. Ale żeby nie była tak super to mi hemoglobina spadła i dostałam żelazo dodatkowo.
milo mi :-)
a co do ruszania buzia to moj maly na usg tez ciagle buzia cos glemal :-) ciotka sie smiala ze glodny ze lozysko podjada ;-)

reklama
ja juz po glukozie, rozpuścili mi ją w ciepłej wodzie :baffled:, ale da się przeżyć, nie ma źle
macie może-dziewczyny jakieś normy tych wyników? bo ja chyba znów mam coś nie tak

milo mi :-)
a co do ruszania buzia to moj maly na usg tez ciagle buzia cos glemal :-) ciotka sie smiala ze glodny ze lozysko podjada ;-)

Pytalam lekarza o te ruchy ustami i powiedzial mi, ze dziecko polyka plyn owodniowy i w ten sposob cwiczy miesnie potrzebne mu pozniej do jedzenia:)

Pscolka dziwna sprawa z wynikami...Ja bym zrobila jeszcze raz dla swietego spokoju albo skonsultowala to z lekarzem..

Tasia gratuluje corci:))

Trzymajcie kciuki za nas jutro- sprawdzenie szyjki i lozyska...strasznie sie boje.../

Pchełko- trzymam kciuki za jutro!

Udanych wieści gratuluję:tak:

Ja sobie dziś cąły dzień leżę po porannej wizycie na IP. Całonocne bóle ustąpiły, ale jeszcze całkiem dobrze nie jest- jakas taka obolała jestem w brzuchu...może do jutra się uspokoi. łykam no-spe, odpoczywam i staram się mieć dobrze;-)
Pytałam lekarki która mi USG robiła (jedyny pozytywny aspekt wizyty w tym zakichanym szpitalu uniwersyteckim to ta lekarka- trafiłam na bardzo sympatyczną kobitkę. Fakt, że po 2h czekania w bólach i kompletnej ignorancji personelu, ale jak w końcu na nią trafiłam to już super) czy mojej dzidzi przypadkiem nic nie wyrosło między nóziami, ale twierdzi że nic takiego tam nie widziała, więc zostaje dziewuszka:-)
Może w końcu jakieś imię z M znajdziemy bo póki co pozostaje "Dziedzia":-D

reklama
Gratuluje dobrych wiesci! :-)
Ella1; ja zeby tak nie czekac jezdzilam na ujastek-mimo ze dalej i gora 15 min bylo tam za kazdym razem tego czekania :tak:

Dziewczynki a zdarzylo sie Wam albo komus znajomemu ze na polowkowym lekarz zle plec okreslil czy to raczej niemozliwe???

Do góry