reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
ypra - super, że masz już za sobą. Ja też byłam zdziwiona ilością próbek które pobierają, ale Pni powiedziała, ze do niektórych badań cała próbka jest potrzebna i nic więcej z nią nie zrobisz!

Anka4 - zdrówka życzę

ja glukoze pewnie zrobie 4.01 :-) bo wizyte mam 9.01 :-) jak z wiki bylam na glukozie to zmieszalam w malej buteleczke po wodzie zywca, misiek upil polowe a ja reszte z glukoza, teraz tez tak zamierzam :-)
a babeczka powiedziala ze tez duzo dziewczyn przychodzi z bidonem (takim no po kubusiu play) a w 2-giej butelce maja troche czystej wody do przepicia :-)

Hej, odebrałam dzisiaj wyniki posiewu i ... brak bakterii. i się kurna zastanawiam. Czy dwa dni zażywania urofuraginum mogły wybić bakterie? Albo czy mogłam źle pobrać mocz do wcześniejszego posiewu? A moze próbkę pomylili? Chodzi za mną, żeby jeszcze poprosić o jeden posiew, jak myślicie?

reklama
pscółka no rzeczywiście dziwne te Twoje bakterie

myszka chyba Twój sposób na glukozę mi najbardziej podpasował. Będę uskuteczniać w styczniu.

A ja dziś po wizycie. Córka potwierdzona u innego lekarza, bo akurat ordynator dziś miał zastępstwo. Było mało kobiet więc sobie popatrzyłam troszkę na córeczkę. Cały czas buzią rusza:-D. Ale żeby nie była tak super to mi hemoglobina spadła i dostałam żelazo dodatkowo.

Do góry