reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Beti ja brałam Furaginum 3x2 tabletki przez 7 dnii bałam się że to zbyt krótko ale dwa tyg po zakończonej kuracji wyniki super zero leukocytów, bakterii więc skuteczne to było a startowałam z leukocytami 500 i bardzo gęstymi bakteriami a teraz zero śladu po nich w moczu

reklama
oby jak najwięcej takich informacji:-) zonqa dobrze, że już to za Tobą, beti oby i u Ciebie kuracja podziałała

ja mam wizytę jutro

Gratuluję udanych wizyt :-)
Ja dziś ledwo żywa jestem. Jakoś wypiłam glukozę 75 g, po 10 min. musiałam lecieć do łazienki, ale mnie przeczyściło. Udało się chociaż nie zwrócić ;-)Dowiedziałam się, że dziś kilka dziewczyn niestety piło 2i raz. W poprzedniej ciąży strasznie mnie mdliło, ledwo dałam radę. Dobrze, że już mam to za sobą. Były 3 kłucia, ogółem 7 probówek krwi (na same przeciwciała 1 probówka, co oni z tym robią?), ręka cała obolała. Dziwne, bo na wieczór kręci mi się w głowie i dziwnie się czuję, więc niebawem wskakuję do łóżka.
Nawet nie zapytałam kiedy wyniki, ale w poniedziałek mam wizytę, to wytrzymam.

ankzoc - to jatam miałam po pierwszym genetycznym w 13 tyg, bo dzidzi za duże było i w żadnenormy się Pani doktor nie mieścił:-D
asia - ja jestemod początku ciąży pod opieką endo, bo miałam wykryty guzek i mam powiększonewole. Ale hormonów brać nie muszę, tylko większa dawka jodu.

Hej dziewczynki:-DRzadziej was teraz "odwiedzam", bo mam problemy z netem :-) Nic nowego... Gratuluję wam udanych wizyt i trzymam kciukasy za te bardziej "chorowite" kwietnióweczki! Jakiś czas temu wspominałam wam o zapaleniu i okazało się, że mam jakąś cholerną bakterię:cool: Upierdliwa jest jak cholera i teraz muszę brać antybiotyk doustnie i jakieś globulki dopochwowo na noc:szok: Nie jestem z tego powodu jakoś szczególnie szczęśliwa i wysmyknęło mi się przy pani doktor, że biedny ten mój dzidziolek będzie od tych leków...A ona na to, że biedny to on będzie jak się zarazi:eek: Ale jestem pod stałą kontrolą, więc będzie dobrze;-) Buziaki dziewuszki:-D

reklama
Do góry