reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Anetka gratulacje:-)

Asia moja znajoma ma nadczynność tarczycy i pierwsze dwie ciąże poroniła i okazało się że to właśnie tarczyca, zaczęła brać leki i po dwóch miesiącach zaszła, a teraz jest w 34 tyg ciąży i wszystko ok, ale bierze cały czas leki, także dla Twojego zdrowia i dzidzi :-) ja nie mam badałam...

reklama
hej

melduje się tu bo widziałam swoje wyniki moczu i jest super żadnych bakterii i leukocytów leczenie skuteczne było więc jestem całe happy:-D

z gorszych wiadomości to mojego gina nie ma coś osobistego się wydarzyło i już ponad miesiąc go nie ma:-( Jest za to babeczka za niego też spoko więc o tyle dobrze

Asia ja mam niedoczynność tarczycy- biorę leki od 6 lat i wszystko git, w ciaży tylko większa dawkę i sprawdzam TSH co miesiąc.

asia25; ja tez mam nadczynnosc-graniczne wyniki wyszly mi na poczatku ciazy i od tej pory jestem pod opieka endokrynologa. Super mnie wyprowadzil, obecnie jest wszystko w normie i pod kontrola- jestem bardzo z niego zadowolona. Jabys szukala lekarza prywatnego to daj znac moge Ci dac namiary ;-)

reklama
Wszystkich udanych wizyt gratuluję

asia będzie dobrze trzymam kciuki, ja na tarczyce robiłam badania przed ciążą

zonqa super że pozbyłaś się tego paskudztwa ja też walczę z leukocytami i bakteriami. Powiedz mi co brałaś na to. Mi przepisał Keflex :eek:

Do góry