reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

Witam, a to mój maluszek. Niestety nie chciał jeszcze pokazać swojej płci, ale najważniejsze, że się prawidłowo rozwija. Zasłonił się nóżką i nie chciał, żeby Pan doktor mu tam zaglądał, hehe :) Pozdrawiam i gratuluje wszystkim córeczek, synków i tych nieśmiałych :) Pzdr.
121130-215921.jpg

reklama
Ja 13 grudnia będę miała wizytę u położnej i po raz kolejny będę słuchała bicia serduszka mojej wiercipiętki :)
Już nie mogę się doczekać :)

Sandziii - moje też nieśmiałe:-D ostatnio pokazało plecki. druga szansa we wtorek, ale nastawiamy się z męzem na to, że też się nie ujawni, najwyżej nas pozytywnie zaskoczy:-)

no i jak tam wizyty ???

Alex może tak jak u mnie pierwsze wyniki cukru miałaś ok i raczej to obciążenie to formalność
dziwne ze 50 g zlecają...teraz niby 75g jest zalecane bo bardziej miarodajne
cytrynę biorę na bank...ja słodzę herbatę a miałam trudności żeby ten lep wypić...żeby to jeszcze można rozpuścić w jakiejś rozsądnej ilości wody a nie w jak najmniejszej :-( blech i tyle...
i uważam, że to jedyne badanie do którego powinno sie robić orientacyjny poziom cukru na czczo z glukometru, Zawsze się zastanawiałam co zrobię jak pacjentce skoczy glukoza do jakiś koszmarnych poziomów :/
miłego weekendu

Mam pytanko, czy będąc na l4 (zakładam, że będę miała tą opcję z możliwością chodzenia) iść na okresowe badania z medycyny pracy, czy raczej zrobić je jeszcze przed l4?
A po co iść na te badania okresowe? Skoro i tak nie stawisz się do pracy, to te badania imho nie są potrzebne (ja miałam wezwanie na badania przed rozpoczęciem l4 i nie poszłam).

No i gratuluje udanych wizyt.

reklama
Do góry