reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Phelania, Alex - u nas drugie dziecko, bez względu na płeć, będzie zmuszane przez Antka do zabawy autkami ;). On już teraz chodzi i mówi, że będzie z dzidziusiem budować garaż i robić wyścigi autkami.. Tylko mój juz bardziej kumaty. Tyle mu mówiłam, że nie wolno kopać mamę w brzuch, że teraz chodzi i pokazuje palcem 'no no dzidzius' jak tylko powiem, że maleństwo od środka kopie ;)

Pianka - gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za kolejną

zonqa - gratuluję synusia i przykro mi z powodu zapalenia nerek, ja miałam kamienie na nerkach w 1 ciąży i lekarza kazał uważać bo teraz też mogę mieć :-(niestety podobno jakieś przypadłości nerkowe są częstrze w ciąży

Agus_86 - gratuluję i powodzenia 7 grudnia

eevciaa88 - w takim razie trzymam kciuki

Karenka - ja też idę 3 więc powodzenia

asia25 - głowa do góry, ja w 1 ciązy do końca 6 mca musiałam czekać :-) na pewno na nastepnej wizycie się dowiesz

Pchla_Szachrajka - ja przenosiłam Maję i byłam u lekarza prywatne na super sprzęcie sprawdzić czyz dzieckiem wszytsko ok, okazało się, że mam już połowę porodu za sobą i dostałam skierowanie do szpitala i na następny dzień też miałam w szptalu usg robone bo chcieli zobaczyć jak dziecko leży i wagę itd i wszystko ok z córcią ;-)

monic_ - gratulacje ;-)ciekawe czy u mnie też będzie taka niespodzianka 3 grudnia

Aneta_85 - gratuluję udanej wizyty, może kolejna bedzie owocna

lenka21* - zdróweczka życzę

Dotkass - przykro mi, że miałaś takie nie miłe przeprawy :baffled: ale najważniejsze że finał okazał się super... moje gratulacje, inaczej nie mogło być hahaha ciekawe czy 3 grudnia twoje krwiste wróżby sprawdzą się u mnie :-D bo ja jakoś nadal do końca nie wierzę w tą dziewczynkę :-D

olciaaa - gratuluję

Julianka33 - gratulacje

ladies - już gratulowałam na fejsie, ale jeszcze raz gratki :-)

Shy - gratuluję córci

ania2974 - gratuluję

madan - gratuluję córeczki i trzymam kciuki za zdróweczko małej

Paulina_ - oj kochana przykro mi... mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby... mnóstwo zdrówka

Phelania - gratuluję synka

Phelania, Alex - u nas drugie dziecko, bez względu na płeć, będzie zmuszane przez Antka do zabawy autkami ;). On już teraz chodzi i mówi, że będzie z dzidziusiem budować garaż i robić wyścigi autkami.. Tylko mój juz bardziej kumaty. Tyle mu mówiłam, że nie wolno kopać mamę w brzuch, że teraz chodzi i pokazuje palcem 'no no dzidzius' jak tylko powiem, że maleństwo od środka kopie ;)

Ale słodki ten Twój Antek hehe ja się w nim zakochałam po tym filmiku jak dzwonił do taty prze pilota hahaha:-D:-D

madan, gratuluję córci...wszystko będzie ok, głowa do góry, ciesz się i staraj się nie martwić na zapas :-)

Paulinko, jak dziewczyny piszą anemia w ciąży to nic strasznego, będzie dobrze, gorzej, że znów masz skórcze...staraj się nie przemęczać i jak najwięcej odpoczywać :tak:

Phelania, gratuluję synka :tak:

Smile, Antek słodziak ;-):-D hehehe a co do samochodów to nic dziwnego dla mnie nie ma, moja Ami uwielbia "chłopięce" zabawy...samochodó ma najwięcej :-D

reklama
i my się meldujemy po wczorajszym usg. Z maluszkiem wszystko w porządeczku paramatry wszystkie w idealne co do wieku i rośnie równo bo ostatnie usg 2 miesiace temu też według usg data porodu było 4 kwiecien iteraz też tak jest.
Maluszek ma 403 g więc mały wielkolud hehe :) Chcieliśmy żeby pani doktor nagrała płytkę ale niestet mały się chował a łożysko zasłaniało trochę do tego blizny po operacji i mój tłuszczyk. Więc pani doktor powiedziała że gratisowo mam przyjść na nagranie płytki za trzy tygodnie :) więc będziemy mieć gratisowe podglądanie maluszka :) no i teraz na 100% będzie chłopaczysko :) więc zostanę jedyną kobietką w domku :)

Do góry