reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Paulina - spróbuj poprawić dietę (czerwone mięso, kasze, buraczki itp., koniecznie równlegle z wit C) myślę że to lepsze niż szpital, zwłaszcza, że w szpitalach jedzenie wcale nie lepsze tylko prochami pewnie podleczą. Trzymam kciuki za poprawę &&&
Smile_
Antek, Franek i Staś
Madan - gratuluje córki. I dziewczyny dobrze piszą. O tych zastojach słyszałam. Za zwyczaj mija jeszcze w trakcie ciąży, a ja nie to po porodzie.
Paulina - ja tez miałam anemię gdzieś koło połówkowego. Dostałam żelazo. Po miesiącu nie było śladu i już do końca było dobrze. A po porodzie miałam takie wyniki, że się pielęgniarki dziwiły, bo były bardzo dobre jak na kobietę po porodzie sn. Głowa do góry
Paulina - ja tez miałam anemię gdzieś koło połówkowego. Dostałam żelazo. Po miesiącu nie było śladu i już do końca było dobrze. A po porodzie miałam takie wyniki, że się pielęgniarki dziwiły, bo były bardzo dobre jak na kobietę po porodzie sn. Głowa do góry
Phelania
Mama 2 urwisów :P
madan- gratuluje córeczki i nie martw sie tym zastojem spokojnie....
Po wizycie:
Dzidzia wazy 335g jak na swój wiek jest idealnie parametry w normie,tylko male serduszko i przepływów nie sprawdzilismy mam sie zgłosic za 3 tyg na nastepne USG ale juz bedziemy wtedy na 3 d:-)Maluszek okazał sie CHŁOPCZYKIEM w pełnej okazałosciJednak bedzie druzyna pilkarska
Po wizycie:
Dzidzia wazy 335g jak na swój wiek jest idealnie parametry w normie,tylko male serduszko i przepływów nie sprawdzilismy mam sie zgłosic za 3 tyg na nastepne USG ale juz bedziemy wtedy na 3 d:-)Maluszek okazał sie CHŁOPCZYKIEM w pełnej okazałosciJednak bedzie druzyna pilkarska
klaudia011
alex2
Paulinka bądź dzielna, dużo zdrówka dla Ciebie i córci
Phelania gratulacje :-) najważniejsze że wszystko w porządku, braciszek pewnie się ucieszył???
Phelania gratulacje :-) najważniejsze że wszystko w porządku, braciszek pewnie się ucieszył???
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Alex2-braciszek jeszcze jest za mały by cokolwiek zrozumiec
reklama
alex2
Alex2-braciszek jeszcze jest za mały by cokolwiek zrozumiec
Hehe ale gapa ze mnie masz rację, jakoś tak nie pomyślałam, ale jak wspólnie będzie kopał z braciszkiem piłkę to będzie Ci na stówkę wdzięczny :-)