reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
cześć Dziewczyny. Piszę na forum pierwszy raz ale przesiedziałam tu pół wakacji czytając o planowaniu płci :-) nic mi z tego planowania nie wyszło:-), bo zamiast Marysi w kwietniu urodzę Stasia:-), którego już nie mogę się doczekać
pozdrawiam wszystkie Kwietniówki 2013

reklama
Jestem już po wizycie, było sporo nerwów, ale moje przeczucia się potwierdziły. Na 95% będę mieć córeczkę! Mała leżała jak żabka głową w dół i nie chciała za wiele pokazać. Ale 95% to chyba dużo, stwierdzono metodą eliminacji- nie ma jąderek- to dziewczynka,heh.
Jednak radość nie trwała długo... Okazało się, że Mała ma w prawej nerce zastój, lekarz nie chciał zbyt wiele powiedzieć. Za 4 tyg mam to skontrolować, jeżeli się powiększy- będę musiała udać się do jakiegoś specjalisty. Powiedział mi, że nie chce mnie martwić, że wszystko może być ok, muszę poczekać, a jak zapytałam jak się to leczy to powiedział, że zalezy to od wysokości ciąży...
Więc teraz się mega martwię, nie mam pojęcia co to ten zastój, czytam coś w internecie, ale chyba jeszcze bardziej się dołuję... :(

Do góry