reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
No ja się jeszcze dowiedziałam że będzie duży, bo obecnie waży 340g, ale nie ma się co dziwić, skoro Nina urodziła się 8 dni przed terminem a i tak z pokaźną wagą: 3760g

i dostałam skierowanie na mój ukochany test obciążenia glukozą... :( aż mnie skręca na samą myśl...
i pewnie mnie cukrzyca nie ominie znów - cukrzycowe dzieci są niby większe więc waga malucha też mogłaby to zwiastować... no nic, za miesiąc będzie wszystko jasne, narazie trzeba się cieszyć synkiem :)

w kwietniu chłopcy górą:szok:, ja też tak w głębi czuje że to jednak będzie chłopak na ale jeszcze muszę trochę zaczekać:-)

No ja się jeszcze dowiedziałam że będzie duży, bo obecnie waży 340g, ale nie ma się co dziwić, skoro Nina urodziła się 8 dni przed terminem a i tak z pokaźną wagą: 3760g

i dostałam skierowanie na mój ukochany test obciążenia glukozą... :( aż mnie skręca na samą myśl...
i pewnie mnie cukrzyca nie ominie znów - cukrzycowe dzieci są niby większe więc waga malucha też mogłaby to zwiastować... no nic, za miesiąc będzie wszystko jasne, narazie trzeba się cieszyć synkiem :)

To mój potwierdzony wczoraj synek waży 370g....ale pan dr powiedział, że to w normie ;-) Moja młoda równo w 21tc ważyła 380g i urodziła się 3970g na 3 dni przed terminem więc teraz zakładam, że skoro chłopak to pewnie ponad 4kg będzie...ehhh:blink:

Monic gratuluje synka:-) ciekawe jak u mnie będzie pierw mówili mi ze raczej chłopczyk, ostatnio byłam na usg to stwierdziła ze chyba dziewczynka. Następne Usg mam 15 grudnia i może wkoncu sie ookaże:-)

Monic gratuluje synka:-) ciekawe jak u mnie będzie pierw mówili mi ze raczej chłopczyk, ostatnio byłam na usg to stwierdziła ze chyba dziewczynka. Następne Usg mam 15 grudnia i może wkoncu sie ookaże:-)

ja też mam 15 usg i mam nadzieje że w końcu się dowiem co tam w brzuchu siedzi:-)

reklama
oo tyle chłopców to może mi akurat jakaś dziewuszka się trafi.
Wczoraj pisałam ze coś mi nerki szwankowały ale poczekam do wizyty no i kicha. Rano mnie sieknęło i jutro lecę robić badanie moczu i do rodzinnego , bo niestety mojego gina nie ma, pewnie antybiotyk będzie potrzebny.

Do góry