reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

dziewczyny, moja Ami w tym samym czasie co druga córa ważyła 481 gr, a druga waży teraz 330 gr, Amelcia wcale wielka się nie urodziła...urodziła sie terminowo a ważyła 3300:tak:

reklama
lenka21* - ja właśnie ze względu na dużą ilość chłopców (szczególnie tych, którzy mieli być wg ich mam dziewczynkami) zaczęłam wczoraj przeglądać kalendarz i szukać imienia dla chłopca, choć jeszcze bez przekonania :) Ale ja już dziewuchę mam, więc Tobie się ona bardziej "należy" :-D, więc trzymam kciuki! :)

Dotkass - a u mnie się nic nie sprawdziło :-D, ani żadne przeczucia, ani żadne zabawy, ani kierowanie się dniem cyklu czy wysoką betą... :) gratuluję córeczki! :)

Jak już Dotkass uaktualni listę to można się pobawić w przeliczenia, ile narazie jest dziewczynek a ile chłopców, ale kiedyś słyszałam opinię że na wiosnę się więcej chłopców rodzi :)

Dorotka- Na prawdę bardzo sie cieszę!:-D Widzisz, też nie będziesz musiała sprzedawać Amisiowych szmatek:-D Co do przejść w przychodni to nie skomentuję...zabić to mało:wściekła/y::angry::angry: Dobrze, że nowa przychodnia taka super:tak:

oj klaudia, no niestety, ja to chyba ostatnio co i rusz jakaś pechowa jestem...nic tylko mieć nadzieję, że po takim natłoku może być już tylko lepiej :-)

Monic gratuluję synka :-)
Aneta trzymam kciuki by za 2 tyg. się wyjaśniło, kto się tam ukrywa ;-)
Dotkass współczuję przeżyć. Cieszę się, że 2-a przychodnia jest o niebo lepsza. Gratuluję córeczki :-)
Olcia gratuluję córci :-)

reklama
Do góry