reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja co wejdę do pokoju małego to tą kołyskę bujam :-D już się nie mogę doczekać

byliśmy dziś w szkole rodzenia i oglądaliśmy filmy z porodów - jeden wniosek - JA NIE RODZĘ :no:

reklama
u nas na grudniu bylo takie powiedzonko: "pierdzielę, nie rodzę." :-D powtarzalysmy to ciagle, bo wiekszosc z nas przenosila termin ;-)

serio, ja tez, gdy mnie zlapaly mocniejsze skurcze, a bylam juz w szpitalu, byla 14 (z Fiolem, pierwszy porod) to mowie do tej babki:

ja: O! dopiero 4h tu jestem, nie sadzilam, ze tak szybko pojdzie.. (bo tak bolalo, ze myslalam, ze zaraz final)
ona: no, szybko, szybko. jak tak dalej pojdzie to okolo 22 bedzie dzidzius :-D

myslalam, ze padne... gdybym mogla sie wtedy wycofac, to na pewno bym to zrobila :-D

obraz009mj.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

i duzo duzo wiecej sukienek ale nie mam juz sily...
dobranoc

Ostatnia edycja:
hasło "ja nie rodzę" Czadowe! Przypomniała mi się moja siostra krzycząca w czasie porodu "Pomocy! Niech mi ktoś pomoże!"

Morgaine - dałaś czadu kobieto! cudeńka!!!

Witajcie mamusie:-)

Tak caly czas czytam Was i widze ze ogranelo nas istne zakupowe szalenstwo:tak: Ja jeszcze musze troche pokupowac z drobnicy:tak:
Tak wogole to sliczne ciuszki prezentujecie i bede musiala skoczyc sobie do Tesco popatrzec:tak:

hermionka - właśnie kupowałam używaną, bo to połowa ceny! Po powrocie wczoraj ze sklepu usiadłam do netu i znalazłam. I w Łodzi.
No i chwalę się: kupiłam kołyskę! i już stoi w domu złożona i nawet 2miesięczny siostrzeniec ją dzisiaj testował. Jest super!Zobacz załącznik 317936

Morgaine - ja tez chcę kupić sobie koszulki MUZZY tylko w przyszłym miesiącu,bo w tym już limit wyczerpałam....

baby - te staniczki są prześliczne! Tez taki chcę! Tylko bez mierzenia to nie uda mi się kupic,bo tak mi sie rozmiar zmienia :-(a tonie koniec.
Choć akurat nie narzekam bo i mnie się biust podoba i mąż zachwycony :-D
Acronka przepiekna ta kolyska:tak:

Joll śliczna fotka, a ciuszków widzę, zemasz już całą masę, myślałam, ze to tylko mnie odbiło, ale chyba nie jest tak źle ;-)
Meriderka, Hermionka ciuszki śliczne, chyba sama też wybiorę sie do tesco, moze znjadę cos fajnego, chociaż komoda a ciuszkami dla małego już pęka w szwach :-D
Aenye mnie się bardziej podoba wersja pomarańczowo czarna :-)
Mnie właśnie przyszły biustonosze do karmienia wybrałam takie:
NAJLEPSZY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BELLA OKAZJA 75C (1398435319) - Aukcje internetowe Allegro
BENEFIT BIUSTONOSZ DO KARMIENIA EKO KROPKI 75C (1377620397) - Aukcje internetowe Allegro (ten czarny)
Mam nadzieję, że się sprawdzą :)

Dawno nie widzialam takich ladnych biustonoszy dla mam karmiacych-super:tak:

to ja też się pochwalę naszą nową bryczką :))
myśleliśmy o kupnie Cameleona z 2 ręki ale zakochaliśmy się w tym wózku od 1 wejrzenia i od razu kupiliśmy :)

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ABC 3TEC 2011 głęboko-spacerowy

Morgaine cudne ciuszki, w szczególności 1 zestaw :)

ta pierwszy zestaw, zwlaszcze te pompony spodnie to cudeńko, a jeans taki cieniutki,w ygodny.

jaki kolorek wózka smutasek? mnie sie szalenie podoba amore nero i aqua dark brown i cena spoko:)

reklama
Do góry