reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

nati, ja tez ostatnio bylam w kilku lumpeksach i kupilam JEDNE spioszki. nie wiem, wszystko tak przebrane, doslownie nic nie mieli. a spioszki za 11zl, wiec w sumie slaba okazja ;-) sliczne i jak nowe, ale jednak.
pocieszam sie, ze jestem za to mistrzynia w wynajdywaniu super przecen w tradycyjnych sklepach, szczegolnie w tych wielkich sieciowkach. teraz naprawde za 5-7zl nowe ubranka mozna wyhaczyc. dzieki Bogu.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny śliczne te Wasze zakupy :-) Ja dzisiaj kupiłam rożek i śliniaczek (już drugi do kompletu i myślę, że to wystarczy). Jest u nas taki duży sklep dla dzieci, a ceny niewiele większe niż w necie, więc podejrzewam, że wiele rzeczy jeszcze tam zakupimy. No ale muszę cierpliwie czekać do lutego :-) Póki co, cieszę się z kolejnego zakupu dla malutkiej :-)

acronka ja mam dokładnie tą kołyskę ale opłaca się bardziej kupić używaną, bo jest jak nowa a o połowę tańsza ;-)

mitaginka myślę, że kołyska to tak dopóki maluszek nie zacznie siadać, bo później to już niebezpiecznie, ale zawsze to mnie miejsca zajmuje koło łóżka a i pobujać można, czy uspokoić melodyjkami czy wibracjami
hermionka - właśnie kupowałam używaną, bo to połowa ceny! Po powrocie wczoraj ze sklepu usiadłam do netu i znalazłam. I w Łodzi.
No i chwalę się: kupiłam kołyskę! i już stoi w domu złożona i nawet 2miesięczny siostrzeniec ją dzisiaj testował. Jest super! kołyska.jpg

Morgaine - ja tez chcę kupić sobie koszulki MUZZY tylko w przyszłym miesiącu,bo w tym już limit wyczerpałam....

baby - te staniczki są prześliczne! Tez taki chcę! Tylko bez mierzenia to nie uda mi się kupic,bo tak mi sie rozmiar zmienia :-(a tonie koniec.
Choć akurat nie narzekam bo i mnie się biust podoba i mąż zachwycony :-D

nati - ze Stasia to się duże chłopisko zrobiło, bo jak się urodził to był maluteńki (choc niby wszystko OK,53cm, ale taki maleńki się wydawał) ale się spokojnie mieści i ma duuuzo miejsca na jakies 3 m-ce jeszcze.
Mam nadzieję, że nam starczy na okolo pół roku.
My właśnie mamy mało miejsca i to teraz dla nas idealne rozwiązanie. Mamy łóżeczko tzw. turystyczne BabyOno z całym wyposażeniem, ale leży spakowane i nie bedziemy go rozkładać. Bo mimo wszystko w porównaniu zajmuje dużo miejsca, a jak pamiętam jak moja siora uzywała to przez pierwsze 2-3miesiace kładła spać córeczkę w poprzek,wiec pół łózka było niewykorzystane.

mamy lozeczko juz, od siostry, moja siostra byla 3 wlascicielka lozeczka a caly czas wyglada jak nowe :)
a ta kolyske to bym wykorzystywala raczej jak dodatkowe msc zeby miec na oku caly czas i na nastepna rzecz miejsca juz brak. Ale w nastepnym mieszkaniu jak by sie udalo wczesniej wyprowadzic niz mala wyrosnie to kto wie

Dziewczyny zakupy super !
Joll też wybrałam wóżek chicco i chyba ten sam model :)

Acronka kołyska supeerto chyna Coneco

reklama
erba - tak to Simplicity, z oferty Coneco, ale w ogóle to jest produkcja USA, Coneco jest chyba dystrybutorem, tak wynika z papierów :)

Do góry