reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Morgaine kolor Gold - black :)) taki uniwersalny :D mojemu M się ten zloty stelaż tak spodobał że nie było siły :D A cena rzeczywiście przystępna biorąc pod uwagę to jak jest wykonany i leciutki :D

I kolejne sukienusie powalające :D Skąd Ty wyciągasz takie cudeńka ;-), ehh , gdybym tylko mogła troszkę poszaleć na wyprzedażach... a tu leżeć ;/
A jak wysyłałam mojego po body do szpitala dla niuni to wrócił z takimi , a spodziewamy się coreczki :p :

BODY H&M DLA CHŁOPCA R.86 - 12MCY (1405413556) - Aukcje internetowe Allegro
H&M Super bawełniane body roz 86 (1409055929) - Aukcje internetowe Allegro
H&M - BARBAPPAPA BODY + CZAPECZKA - r.74 (1406148246) - Aukcje internetowe Allegro
H&M NOWE BODY I LOVE DAD 86 KOCHAM TATĘ (1402301023) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZEDAŻ! Śliczne body + legginsy H&M 2-4 m (1399471691) - Aukcje internetowe Allegro

Więcej takich jak kupił nie znalazłam w netku a nie mam baterii do aparatu chwilowo :D, ale oprocz tego pozakupił jeszcze Komplecik H&M z napisem ACDC, ROCK STAR i czarne z jakimś potworem

Też może dziś pokuszę się o jakieś foteczki :D ( ale tego co ja i moja mam kupilyśmy )

Hej dziewczynki! Ja tez dolaczam do grona fanek wozkow bugaboo,maz nabyl nam takowy za oceanem .Wlasnie kolor co prawda inny niz mial byc pierwotnie ,ale chodzi o jego lekkosc ,zwinnosc i te wszystkie bajery majace ulatwic nam zycie.Wozek testowalam od lat na znajomych i jak dla mnie i mojego M nie ma sobie lepszych ( znaczy zalezy pod jakim katem ktos ocenia i jakie sa dane potrzeby konkretnego osobnika:)).ale strasznie sie go juz nie moge doczekac ,do niego jeszcze kupil kompatybilny Maxi Cosi w zupelnie innym kolorze:),kolor troche zbajerowany i z innej bajki ale moze byc.Wazne ze fotelik bezpieczny i cute.Teraz zacznie sie szalenstwo dokupowania brakujacych "elementow" wyprawki:)Jeju juz nie moge sie doczekac.Gdybym tylko mniej musiala lezec ,brrrrr

buzki!

smutasek-ja mam wlasciwie same takie. dostalam ubranka od siostry i znajomych. wiec mam cala szafe i wielka siate w piwnicy ubranek w sumie po 3 chlopcach. no ale ja za bardzo "rozowa" nie jestem wiec ok. pozatym po mojej corce mam kilka odlozonych ubranek dla dziewczynki i przez te 13-scie lat zadna dziewczynka w rodzinie i znajomych sie nie urodzila :-)

Nati_k a ja zakochałam się w różowych ciuszkach i wprost ciężko mi sobie wyobrazić małą księżniczkę w czarnym body z wielkim czerwonym napisem ACDC
Ty przynajmniej masz wózeczek jak dla laleczki (śliczny kolor ), a moj jest ciemny i biorąc pod uwagę całoksztalt moja niunia w tych ubrankach i wózeczku wyglądałaby jak chlopczyk :)
Ale może się mylę, to moje pierwsze maleństwo i jestem troszkę zakręcona ;D

wozek wlasnie mialbyc takim rozowym akcentem :-), no mam jeszcze 2 rozki rozowe i posciel, tylko ubranka nie, ale zamierzam jak sie urodzi kupic jakis mega zestaw na allegro

Smutasek część kupilam wczoraj w tesco, czesc dostalam od kumpeli. w pon. ide jeszce do jednej kumpeli i w zaleznosci od tego co tam wybiore to bede dokupowac czego brakuje. z tym ze body, pajacyki nowe, a reszta to na second-hand sie rzuce (tez taki co to juz powieszone jest). to juz moje trzecei dziecię i wiem ze parę razy się ubierze i małe i potem tego szkoda:( a z ciuchów fajne rzeczy można wyhaczyc czasem. z metką albo jak nowe. ale cos czuje ze po odwiedzinach u moj kumpeli w poniedzialek nie bede musiala juz nic kupowac:)

fotoramki dziecięce gdyby któraś z was gdzieś widziała ładne, zgrabne i powabne i w dobrej cenie to dajcie znać:)

Ostatnia edycja:
morgaine, piekne ubranka! mi tez pierwszy zestaw sie najabrdziej podoba, ale wszystko sliczotne! i sukienki... nie dziwie ci sie, zes zakochana w nich :-) jami...

smutasek
- a mnie sie BARDZO podobaja Twoje bodziaki :-) lubie takie alternatywne kolorki! i mozna je slicznie zestawic z czyms rozowym :-) kupisz jeden - dwa rozowe dresiki, albo pomaranczowe z jakims rozowym akcencikiem, albo szare cos z rozowym i pod to te czarne i brazowe body :-) a do tego z gitara - cos czerwonego na gore :-) albo bluza, czy sweterek czerwony i jeansy dziewczynkowe :-) naprawde fajne, takie inne.

ja np nie przepadam specjalnie za blekitami ;-) moze mi juz obrzydly? chyba tak, po dwoch "doroslych" facetach ;-) malo u mnie blekitow na wyprawce, wiecej zielonych, kolorowych takich, a teraz kupilam kilka wlasnie granatowych, czarnych i brazowych ciuszkow, no i szarosci rozniaste :-)

w ogole to w H&M jest teraz taka seria "BORN 2011" - fajniusia :-) chyba kupie taki dresik i czapeczke :-) wlasnie szare znowu..

i sliczne czapki z uszkami welurowe, kolor ecru, za 9.90 :-) kupie na pewno.

reklama
Dziewczyny

a ja pojechałam wczoraj po "wyprawkę" , no dobra, częćś, a staneło na oglądaniu i rozważaniu wózków , i jeszcze większym dylemacie. Wybór tu u nas niby duży ale ..... staneło na 2-3 wózkach .

Jedo Fyn - fajny, śliczny wizualnie, leciutki w prowadzeniu, tylko tak: spaerówka jakaś dziewna, dużo plastiku i jedna budka z gondolą (wspólna), no i spory po złożeniu do bagażnika

Mutsy Transporter - to mój faworyt wstępny, lekki ,kompaktowy (normalnie składa sie w walizke), tylko na piankowych kołach i taki jakby ...twardy. A i spacerówka regulowane oparcie paskiem...hmmmmmm:baffled:, ale generalnie fajny, w moim stylu. Tylko boje sie że jak go będę sprowadzać po schodach- a taki mam plan- to że mi sie rozwali szybko.....jakieś takie mam dziewne obiekcje może

cenowo Jedo wyjdzie z 200zł taniej, a, i w mutsy nie ma w komplecie foli przeciwdeszcz. i torby, a gadżety mają drogie..

ech//......ktorego bym nie wybrała będzie pewnie źle, jak siebie znam:-)

Do góry