reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
u nas na grudniu bylo takie powiedzonko: "pierdzielę, nie rodzę." powtarzalysmy to ciagle, bo wiekszosc z nas przenosila termin ;-)
serio, ja tez, gdy mnie zlapaly mocniejsze skurcze, a bylam juz w szpitalu, byla 14 (z Fiolem, pierwszy porod) to mowie do tej babki:
ja: O! dopiero 4h tu jestem, nie sadzilam, ze tak szybko pojdzie.. (bo tak bolalo, ze myslalam, ze zaraz final)
ona: no, szybko, szybko. jak tak dalej pojdzie to okolo 22 bedzie dzidzius
myslalam, ze padne... gdybym mogla sie wtedy wycofac, to na pewno bym to zrobila
serio, ja tez, gdy mnie zlapaly mocniejsze skurcze, a bylam juz w szpitalu, byla 14 (z Fiolem, pierwszy porod) to mowie do tej babki:
ja: O! dopiero 4h tu jestem, nie sadzilam, ze tak szybko pojdzie.. (bo tak bolalo, ze myslalam, ze zaraz final)
ona: no, szybko, szybko. jak tak dalej pojdzie to okolo 22 bedzie dzidzius
myslalam, ze padne... gdybym mogla sie wtedy wycofac, to na pewno bym to zrobila
Uploaded with ImageShack.us
i duzo duzo wiecej sukienek ale nie mam juz sily...
dobranoc
Ostatnia edycja:
to ja też się pochwalę naszą nową bryczką )
myśleliśmy o kupnie Cameleona z 2 ręki ale zakochaliśmy się w tym wózku od 1 wejrzenia i od razu kupiliśmy
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ABC 3TEC 2011 głęboko-spacerowy
Morgaine cudne ciuszki, w szczególności 1 zestaw
myśleliśmy o kupnie Cameleona z 2 ręki ale zakochaliśmy się w tym wózku od 1 wejrzenia i od razu kupiliśmy
Dziewczyny zakupy super !
Joll też wybrałam wóżek chicco i chyba ten sam model
Acronka kołyska supeerto chyna Coneco
Gratulacje, u mnie, to Qlf wybrał, myślę, że będziemy zadowolone, tymczasem w kieszeni nie zrobiło się szczególnie pusto po tym zakupie
karina1980
Fanka BB :)
Witajcie mamusie:-)
Tak caly czas czytam Was i widze ze ogranelo nas istne zakupowe szalenstwo Ja jeszcze musze troche pokupowac z drobnicy
Tak wogole to sliczne ciuszki prezentujecie i bede musiala skoczyc sobie do Tesco popatrzec
Dawno nie widzialam takich ladnych biustonoszy dla mam karmiacych-super
Tak caly czas czytam Was i widze ze ogranelo nas istne zakupowe szalenstwo Ja jeszcze musze troche pokupowac z drobnicy
Tak wogole to sliczne ciuszki prezentujecie i bede musiala skoczyc sobie do Tesco popatrzec
Acronka przepiekna ta kolyskahermionka - właśnie kupowałam używaną, bo to połowa ceny! Po powrocie wczoraj ze sklepu usiadłam do netu i znalazłam. I w Łodzi.
No i chwalę się: kupiłam kołyskę! i już stoi w domu złożona i nawet 2miesięczny siostrzeniec ją dzisiaj testował. Jest super!Zobacz załącznik 317936
Morgaine - ja tez chcę kupić sobie koszulki MUZZY tylko w przyszłym miesiącu,bo w tym już limit wyczerpałam....
baby - te staniczki są prześliczne! Tez taki chcę! Tylko bez mierzenia to nie uda mi się kupic,bo tak mi sie rozmiar zmienia :-(a tonie koniec.
Choć akurat nie narzekam bo i mnie się biust podoba i mąż zachwycony
Joll śliczna fotka, a ciuszków widzę, zemasz już całą masę, myślałam, ze to tylko mnie odbiło, ale chyba nie jest tak źle ;-)
Meriderka, Hermionka ciuszki śliczne, chyba sama też wybiorę sie do tesco, moze znjadę cos fajnego, chociaż komoda a ciuszkami dla małego już pęka w szwach
Aenye mnie się bardziej podoba wersja pomarańczowo czarna :-)
Mnie właśnie przyszły biustonosze do karmienia wybrałam takie:
NAJLEPSZY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BELLA OKAZJA 75C (1398435319) - Aukcje internetowe Allegro
BENEFIT BIUSTONOSZ DO KARMIENIA EKO KROPKI 75C (1377620397) - Aukcje internetowe Allegro (ten czarny)
Mam nadzieję, że się sprawdzą
Dawno nie widzialam takich ladnych biustonoszy dla mam karmiacych-super
to ja też się pochwalę naszą nową bryczką )
ta pierwszy zestaw, zwlaszcze te pompony spodnie to cudeńko, a jeans taki cieniutki,w ygodny.
jaki kolorek wózka smutasek? mnie sie szalenie podoba amore nero i aqua dark brown i cena spoko
reklama
Podziel się: