reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja w dwu paku wciąż Do terminu jeszcze miesiąc ale jeszcze czekam na wyniki gbs i w sumie mogę rodzic

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Eh no boje się zarówno porodu bo już wiem co to nie czeka jak i potem zarwanych nocy no i oczywiście reakcji Niny na rodzenstwo i ogólnie jak poradzę sobie z organizacją życia Oby druga nie była podobna w pierwszych mc do pierwszej bo będzie ciężko no ale odwrotu nie ma

Trzymam kciuki żeby było lepiej. Jejku ja przy drugim bym chyba marzyła żeby chociaż było jak z majka bo zdarzało się ciężej być Ale porównując z innymi dziećmi to mieliśmy gładkie początki rodzicielstwa :)

halo :) ja jestem, rzadko ale jestem :p co u was?
U nas przygotowanie ciezko, ja sama z mala jeszcze szycie :p Majka gada i powtarza juz straaasznie duzo, a co u Was? :)

Hej my już z rodzeństwem Nina strasznie ciężko przechodzi pojawienie się konkurencji Budzi się w nocy z krzykiem płaczem w ciągu dnia często wpada w złość zazdrość jest płaczliwa Obraża się na mnie Nie ma lekko Zdrowych spokojnych świąt dla wszystkich!

Lookata gratki.
Biedna Nina oby jej ta zlosc przeszla.

Aga moja nawet duzo mowi jak na dwujezyczne dziecko.

Ale tu cisza nastala.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry