reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Musli jeny to gdzie ty mieszkasz??? Trochę niefajnie...a jak szybko ci się skraca? Bo to tez ma znaczenie. Bo esli np. Masz te 25 od 20tc to luzik. Mi się tak skraca ze w zasadzie za miesiąc max bym urodziła w tym tempie
musli_3
Aktywna w BB
Wiesz co, na poprzedniej wizycie 23 grudnia jak bylam, wszystko bylo ok (nie wiem ile miala dlugosci, lekarz nie mowil bo po prostu bylo ok). Poszlam teraz 20 stycznia i tu 25 mm... Jedyne co mi kazal to za dwa tygodnie przyjsc zmierzyc te szyjke jeszcze raz. A ja sie boje, że moze byc juz za pozno mieszkam w Olsztynie i na pogotowiu bylam w specjalistycznym szpitalu wojewodzkim. Kazali mi tylko lezec i zglosic sie jeszcze raz w razie skurczów brzucha albo wycieku wód płodowych. Jestem załamana
sataga
Hej. Byłam na izbie. Zrobili mi ktg. Skurczy brak, szyjka nadal 28 mm wiec zupełnie bez zmian od ostatnich 10 tygodni. Lece do domu pic melise. A plecy bola nie wiadomo dlaczego... moze od pęcherza...
Myla Novak
Musli bo w zasadzie nie wiesz ile się skraca... U mnie inna sytuacja bo szyjkę miałam 38 ostatnio,miałam teardnienie brzucha i bóle,bralam luteine i no SPE a teraz szyjka juz 21 czyli to skurcze które wpływają naszyjke negatywnie.
U ciebie kazał przyjść za 2 tyg zeby zobaczyc ile SiE skróci i czy w ogóle. Jeśli bardzo się martwisz to jedź do szpitala i nawet sciemnij ze boli cie brzuch,zmierza ci szyjkę itd. Ale jeśli nie masz skurczy to wydaje mi się ze te 2 tyg będą wyznacznikiem.co dalej
Sataga dobrze ze pojechalas i jest ok przynajmniej masz spokoj
U ciebie kazał przyjść za 2 tyg zeby zobaczyc ile SiE skróci i czy w ogóle. Jeśli bardzo się martwisz to jedź do szpitala i nawet sciemnij ze boli cie brzuch,zmierza ci szyjkę itd. Ale jeśli nie masz skurczy to wydaje mi się ze te 2 tyg będą wyznacznikiem.co dalej
Sataga dobrze ze pojechalas i jest ok przynajmniej masz spokoj
Anulka90
Hej dziewczynki,
Widzę że ta szyjka to u nas jakieś fatum.
Myla a nic Ci nie mówili o tych sterydach na płucka?
Ja już jestem w domu, ale mam leżeć bo jak nie to szybko trafie na porodówkę. Ale nikt mi nie powiedział jak długa jest moja szyjka. Nawet w wypisie ze szpitala słowa nie ma o szyjce więc nie wiem co mam myśleć, Nie dostałam nawet luteiny. Trochę dziwna sprawa. Ale w czwartek idę do mojego lekarza to dowiem się czy ta moja szyjka jest naprawdę taka krótka jak straszyli mnie w szpitalu.
Widzę że ta szyjka to u nas jakieś fatum.
Myla a nic Ci nie mówili o tych sterydach na płucka?
Ja już jestem w domu, ale mam leżeć bo jak nie to szybko trafie na porodówkę. Ale nikt mi nie powiedział jak długa jest moja szyjka. Nawet w wypisie ze szpitala słowa nie ma o szyjce więc nie wiem co mam myśleć, Nie dostałam nawet luteiny. Trochę dziwna sprawa. Ale w czwartek idę do mojego lekarza to dowiem się czy ta moja szyjka jest naprawdę taka krótka jak straszyli mnie w szpitalu.
Myla Novak
Anulka czyli w zasadzie nic nie zrobili? Ile lezalas?
Mi jeszcze nic nie powiedziała lekarka,może w szpitalu powiedza
Mi jeszcze nic nie powiedziała lekarka,może w szpitalu powiedza
reklama
Anulka dobrze że juz w domu odpoczywaj a gdzie w szpitalu lezalas ?
I z tego co pamiętam to chyba bylas zainteresowana wózkiem camarelo carera ? Jak jeszcze nie kupilas i masz wątpliwości to mogę Ci polecić bo my kupilismy i sprawia bardzo fajne wrażenie. Dużą gondola i można prowadzić dosłownie jedna ręką
Sataga dobrze ze pojechalas, chociaż się nie stresujesz
I z tego co pamiętam to chyba bylas zainteresowana wózkiem camarelo carera ? Jak jeszcze nie kupilas i masz wątpliwości to mogę Ci polecić bo my kupilismy i sprawia bardzo fajne wrażenie. Dużą gondola i można prowadzić dosłownie jedna ręką
Sataga dobrze ze pojechalas, chociaż się nie stresujesz