reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

natasza ja tylko na diecie wiec sie ciesze bo jednak jem od czasu do czasu kawalek ciasta czy nalesniki bo bym zwariowala bez tego :) mam nadzieje ze tak zostanie bo podobno ok 30 tc jest najgorzej :(

reklama
Myla zapraszam !:* musialam blaszkę obsypac bułka bo niestety nie mam papieru do pieczenia, stąd takie cos po bokach :D

Załączniki

• 1418149553075.jpg
    1418149553075.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 38
Mi też się wydaje, że bezstresowe wychowanie nie jest dobre.
Mam nadzieję, że uda mi się wychować dziecko w mądry sposób, z miłością i szacunkiem do niego, ale jakieś zasady muszą być.
Przede wszystkim z dzieckiem trzeba rozmawiać i wsłuchiwać się w jego potrzeby, dzieci są też świetnymi obserwatorami i wierzę, że dobrym przykładem można wiele zdziałać, zobaczymy, czy życie to zweryfikuje ;)
Bić dziecka nie zamierzam, bo sama byłam bita za byle co i pamietam, jak się czułam.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry