reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, to Cie zrobili! Na która masz? Ja na 10.30...ide szybko spać zeby juz było jutro :-D nawet maz wolne wziął a V u babci zostaje :-D Cuekawe ile znow przytyłam...:szok:

Myla wypij melise i idz spać:-) tylko o jajkach już nie myśl...bedzie córunia :-)
Myla Lei trzymam kciuki za wizytę-proszę szybko dać znać jak było!!:p

Myla córcia będzie jak nic :tak:co miało wyrosnąć,a nie wyszło do tej pory to już nie urośnie :-D moja sąsiadka też ma dwóch chłopców i teraz w trzeciej ciąży będzie córcia ;-) u nas sikor wyrósł jak byk na od samego początku... z początku miałam nadzieję, że się gin myli, ale teraz jestem bardzo zadowolona, że będzie drugi chłopak. Mam tyle ubranek i zabawek po starszym smyku, że i czworaczki by skorzystały :-D

a mój brzuchatek mały wreszcie po prawie dwóch dniach milczenia przed chwilką mnie skopał i to tak porządnie. Strasznie się z tego cieszę, bo już zaczynałam się martwić :-( a teraz przyjemne są nawet te mega kopniaki w pęcherz - przynajmniej wiem, że jest wszystko ok ;-) mężuś dziś w pracy na nocce, a my sami w domku. W tv nic nie ma, jedynie coś na kompie może znajdę ciekawego... ostatnio mama przyniosła z pracy stare filmy świąteczne (romantyczne) to chyba ze cztery razy już je widziałam od tej pory i chyba za chwilę znowu się skuszę :-)

nie wiem jak pogoda u Was, ale u mnie księżyc świeci jak wściekły i do tego mrozi. Umyłam dziś okna dachowe, to dopiero mam jasno w sypialni ;-):szok:

Przyszłam zobaczyc czy jest Marcysia, chociaż nie mam wątpliwości że to dziewczynka :), a tu widzę że klops. To trzymam kciuki za jutro w takim razie.

Lei a u Ciebie kciuki za jajka :)

Lecę spać bo jutro na 8 do pracy :/

reklama
Pije herbatke ale normalna bo jeszcze malutek zamuli i jutro będzie spalo. Ogólnie to Wam powiem ze zdecydowanie wśród moich wszystkich ciąż to dziecko mnie najmocniej napierdziela. Zaczęło parę dni temu co pislam ze AZ się martwilam czy wszystko ok. Teraz jak się wierci to AZ czasem nieprzyjemnie bo za mocno.

Mila haha trzymasz kciuki za jajka ???allll to musi bolec :D
No jutro dam znać co tam.
Ja tez sobie tłumacze ze juz chociaż by raz powiedział ze może być chloak a tu za każdym razem cisza miedzy girami...

Do góry