reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Ja bym jej dosadniej powiedziała....
Ostatnio baba mówi do mnie ze jak taka będę glupio mad
ra to wylysieje a ja jej na to ze widać ze ona od zawsze głupia (biedna staruszka prawie Lysá była ty tylko prześwity białe) tak na mnie te stare krowy działają ze niedługo będę im nogi podkładach chyba
Ostatnio baba mówi do mnie ze jak taka będę glupio mad
ra to wylysieje a ja jej na to ze widać ze ona od zawsze głupia (biedna staruszka prawie Lysá była ty tylko prześwity białe) tak na mnie te stare krowy działają ze niedługo będę im nogi podkładach chyba
Myla y nas to haslo zespolowe bylo "pokaz pisiora" odpowiedz drugiej strony "pokaz cycki"
od razu mi się wyjazdy przypomniały.
Mi się tez agresor wlaczyl. Az mąż łagodniejszy sie zrobil co by mi nie podpaść.
Dziewczęta mające suszarki - czy używacie chusteczek do suszarek? Jakich? Ja i tak nie kupie u nas(bo nie ma) wiec będę na allegro badz kogoś prosić wiec zagraniczne mnie interesują jak najbardziej.
Poza tym cukrzycowe panienki - ile posiłków jecie dziennie???
Mi się tez agresor wlaczyl. Az mąż łagodniejszy sie zrobil co by mi nie podpaść.
Dziewczęta mające suszarki - czy używacie chusteczek do suszarek? Jakich? Ja i tak nie kupie u nas(bo nie ma) wiec będę na allegro badz kogoś prosić wiec zagraniczne mnie interesują jak najbardziej.
Poza tym cukrzycowe panienki - ile posiłków jecie dziennie???
reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
Moja dzidzia dzisiaj bardzo ruchliwa i to caly dzien bo przewaznie wieczorem zaczyna. Puka mi ale nisko nad wzgorkiem, albo puka albo naciska na pechez.
Czesto chyba mi sie dupcia do gory odwraca i prawa strone brzucha mam taka wybrzuszona i twarda, wczoraj jak tak bylo to glaskalam i schowala![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Wy to wyzej te kopniaki czujecie o ile pamietam, pod pepkiem?
Czesto chyba mi sie dupcia do gory odwraca i prawa strone brzucha mam taka wybrzuszona i twarda, wczoraj jak tak bylo to glaskalam i schowala
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Wy to wyzej te kopniaki czujecie o ile pamietam, pod pepkiem?