reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ja w pierwszej ciazy to tez cykalam sie wykorzyystywac swoje prawa w kolejkach
w drugiej juz bylo mi latwiej bo najczesciej z 1,5 roczniakiem przy nodze bylam choc raz zdazyla mi sie sytuacja ze babka (to zawsze sa baby niestety) z na oko 7 letnia corka nawymyslala mi ze przed swietami mialam czelnosc z brzuchem do sklepu isc a nie siedziec w domu :cool2: no wysmialam babsko na maksa ale moja mama (byla ze mna) za to sie zjerzyla i wyszla niezla pyskowka :cool:
teraz chyba z racji wieku i dosiwadczenia hehe w koncu 3 obywatel prawda Myla HIHI mam w nosie i nawet sie nie pytam tylko wchodze i juz
w 11 tc juz bez kolejki do pobrania krwii poszlam :D

Doli ja bym tym mocherom sie nie dala - w koncu kolejka z pierwszenstwem jest dla kobiet w ciazy oraz INDWALIDOW a nie starych nawet jesli schorowanych (jesli nie maja grupy inwalidzkiej a o taka teraz niestety trudno) ludzi niech sobie ochrone wezwa jak sie nie zgadzaja :-D:-D

Dobry :)

Doli - Jakub bedzie alias Kubuś
Z brzuchem dobrze, dzidzia sie rusza :)

Margo rodzinne święta sa super :) :tak:

Vesunna no narazie ok jest, największe było zdenerwowanie z tej sytulacji :(

Kifsi gratuluje klejnotów :)

Nie znoszę Rumunów :( cholerstwo leniwe :(

Natasza patent poskutkował :) yeaaaahhh :p
Mała miala wspaniały dzien, zero płaczu tylko dobry humor :) :dumna: :happy:

Pat mam nadzieje ze to ostatnia infekcja ✊✊✊✊✊ przekichana sprawa :(

Asiulka gratuluje synusia :)
Same klejnoty na święta wychodzą :p
Mam nadzieje ze reszta z krwiakiem sie ułoży ...✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Myla dajesz czadu dzis , zupa sie zaksztusilam podczas czytania lol :p:p:p

Anemone no mnie bolą plecy :(
Ale ja to na wagę zrzucam lol, ale przed ciaza nie bolały, dobrze jest pod dupę poduchę podłożyć, wtedy lepiej jest :tak:

Natasza trzymam kciuki ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️❤️

Bateria pada :( oby wysłało to lol

reklama
Do góry