reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla ja o tej porze nigdy nie śpię :p
W pracy jestem :-)
A rogaliki wyglądają na pyszne :-) mniammmmmm

Kajka trzymamy :-) ✊✊✊✊✊
Bedzie wszystko dobrze :-)

Myla - z tymi jajkami to wymiękam :-)
Haha , oby bułka sie z tego zrobiła :-)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-) ✊✊✊✊✊♥️♥️♥️♥️

Natasza proszę bardzo :-) Zobacz załącznik 648762

reklama
Ja tez nie umiem spac.... :no:

kajka i Myla kciuki za wizyte;-)

Amisia witaj w klubie... ;-) - wyslalam PW

Tabasia zdrowka zycze... !;-)oby przestalo bolec i zebys szybko usunela kamyczka z organizmu

Myla
apetyczny ten twoj rogalik... mniam mniam:tak: mnie ominelas jak wymienilas nicki....

Aska witaj... ;-)

Pat gratuluje udanej wizyty... :-)

Szaj gratuluje udanej wizyty !!;-)

Hehe a wy jeszcze na nogach?
Ja w piatek musze jechać do Monachium po paszport ... , a ma padać , nie lubie jeździć tak daleko w taka pogodę ..., oby nie padało az tak mocno.
A w sobote chce isc do fryzjera , juz mam takie odrosty ... Szok :-(

Szaj, Pat - super, że wizyty udane :-)

Kajka, Myla - czekamy na wieści, Myla trzymam kciuki za dziewczynę, a u Kajki za 1 chłopaka :-D

Tabasia, współczuję :-( jest pewnie jakaś specjalna dieta, żeby zminimalizować ryzyko tworzenia się kamieni? nie wiedziałam, że kobiety w ciąży są bardziej narażone na to, hmm...

Aska witaj :)

Ja tez trzymam kciuki za wizyty :-D

Mnie dalej boli głowa, jeszcze wieczorem wymiotowalam a dzis rano znów sie ścigały tosty z pawiem ale wygrałam :-D zjadlam i mi lepiej...troche :baffled:

Kciuki, kciuki!

Myla, będzie panna, czuje to ;-).

Jezus Maria, zawału prawie dostałam jak zobaczyłam, ile nabazgralyscie od wczoraj wieczora! Jadę sobie do pracy, myślę, poczytam te kilka postów, a tu 5 stron, szalone :p.

Ja tez miałam swego czasu problemy z pecherzem, złapało mnie zapalenie jak byłam na wakacjach nad morzem, żadnego lekarza pod ręką, no nic! Zanim dojechalam na to swoje południe to już sama gęsta krwią sikalam...Na szczęście u rodziców czekał już zapas lekarstw wiec w kilka dni się postawiłam na nogi. Nigdy później nie miałam już z tym problemów...

Karina, ja też się do fryzjera kwalifikuje, ale nie mam kiedy iść...dziś mam wolny wieczór, to idziemy banda z pracy do kina na Bogów, do domu wrócę pewnie kolo 22...

hej

Myla luuzik :-D co to żes upiekła?? :p

vesunna hehehe i jak udało się ? :p

Szaj no to musze nadrobić hehehehe w sumie to ominęłam z 2 wizyty, gratki wizyty :-)

Pat gratki wizyty!! :D

aska18 hej

Karina sama o tym myślałam, ale nie wiem czy się skuszę... hehehe

Anemonne suuuper tez bym pojeździła ale nie mam rowerka takiego :p

Tabasia i jak??przeszło ?

marela widać zalezy od lekarza -_- no ale dzięki Wam wiem już co i jak :-)

kajka kciuki zaciśnięte!!!

ja zostawiłam młodego w domu do końca tygodnia, kaszle nie ładnie w nocy zaczyna :/ katar się leje, jutro do lekarza z nim idę

reklama
Do góry