reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Asia u nas to samo z tym kocem, ma rozlozony a i tak więcej czasu poza nim ;)

Z tym jedzeniem, powiem ci ze u nas ciężko też, sa dni ze jest ok, choć obiadek to w ogóle masakra... Ale nie ze placz tylko w ogóle nie zainteresowana. To staram się wtedy dac troche, a jak już mi robila akcje ze placz to po prostu odpuszczalam

Aneczka i ten syrop tylko do kawy ? A ta przyprawa to może być kupna tylko bez mąki tak. ?

reklama
Aga - tak, ja dałam kupną bez mąki (mam dwie w domu - jedna tylko do piernika jest z mąką, druga do piernika i wina-bez mąki same przyprawy). do kawy, meka, deserów, właśnie spijamy kawke, a Starsza mleko z tym syropem:-)
Asia - spróbuj tak, jak Doi radzi. chociaż na mojego to nie działa, ale moze na Twoją tak. a z 2 dni na samym cycu to myślę, że będzie ok.

asia córa mojej koleżanki tak je
tylko tak..
tak to kp
ani kaszki ani nic z kasz to tylko manne akceptuje..

zadnych obiadkow..
wszystko w lapke i je

No zupka już za nami, ale dałam jej delikatnie pół małego słoiczka i to zjadła o dziwo bez marudzenia, ostatniej łyżki nie chciała. I już gotuje ziemniaka pokroiłam go tak jak grube frytki, żeby łatwiej było chwytać, niestety nie mam dziś w domu innych warzyw, ale jak zda egzamin to jutro się zaopatrze.

a ja w szoku bylam dzis jak mojej dalam wieczorem po 19. kaszke z 60 ml mleka plus z pol sloiczka owocow, wsuwala az nie nadazalam na lyzeczke nabierac :) a byla zmeczona mega bo od 12. nie spala.

z tym dawaniem w kawalku warzyw moze tez powinnam sporbowac ehh tylko moja jeszcze tak nie bardzo siedzi

Ja spróbowałam z ziemniakiem - nie mówie nie, ale mała tylko raz wzięła do buzi potem o wiele bardziej spodobało jej się rozgniatanie rączką i zrzucanie na ziemie, aż wkońcu poddałam się. Zobaczymy co jutro, może kupie marchewke

reklama
Mój też rozgniata i sie bardziej bawi, parę razy do buzi włożył. ja mu daję raczej kawałki, ale sama mu do buzi wkładam. chociaż często i tak nie chce, z warzywami u nas najgorzej idzie.
a mój też sam nie siedzi, ja go nie sadzam, w tym leżaczku go karmię, tam jest takie nachylenie jak w foteliku samochodowym mniej więcej.
Dzień dobry, tak w ogóle:biggrin2:

Do góry