reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat - niestety, racja. od dawna wiadomo, że dla wielu lekarzy pacjent mało ważny, na szczęście nie dla wszystkich.
Doli - trzymaj się tam! będzie ktoś pomagał? i żal się bb ciotkom, one zawsze coś wymyślą :-)
u nas był ziemniak dzień drugi - bardzo mu smakował:-D

reklama
Pat zgadzam się, ale jeśli chodzi o dha to w jedzeniu malutko tego
to nie jest wit C którą można sobie zjeść bo jest w papryce czy jabłku

aneczka oferują sie ale zobaczymy co wyjdzie z tego :p

mały zjadł do końca ten słoika ale tak średnio chyba to te upały bo mleka pije 60-80 ml co 2/3 godz -_- normalnie jak noworodek..

Doli mój Gucio je tak cały czas co 2 godziny
Za tydzień mamy szczepienie i chyba po tym zaczniemy jeść konkretnie zupy itp

Dziś starszy pierwszy dzień w przedszkolu ciężki to czas i dla niego i dla mnie on płakał a ja z mężem płakalismy po wyjściu z przedszkola

dygotka ale mój na mm już jest... i jadł co 3/3.5 godz ..a teraz znowu porcje mikro i przez to budzi się w nocy -_-
na piersi jadł mi 16 razy na dobę więc już wymiękłam..

Doli a dajesz małemu ciepłe mleko czy chłodne? Ja małemu jak dawałam mm jak było gorąco to dawałam mu chłodne i pił bardzo chętnie

Dygotka - wiem, że to ciężkie chwile. ja też nieraz wychodziłam z płaczem z p-kola. ale się przyzwyczai, a Ty będziesz przez kilka godzin z jednym dzieckiem w domu. zobaczysz jakie to cudowne :-)
Pat - a jak z Waszą skazą?

reklama
Doli mój Gucio je tak cały czas co 2 godziny
Za tydzień mamy szczepienie i chyba po tym zaczniemy jeść konkretnie zupy itp

Dziś starszy pierwszy dzień w przedszkolu ciężki to czas i dla niego i dla mnie on płakał a ja z mężem płakalismy po wyjściu z przedszkola

Znam ten ból. Pierwszy dzień przedszkola.My miałyśmy to w zeszłym roku i o ile Roksi nie płakała przy rozstaniu to przy leżakowaniu był ryk, ale mamie łezki się kulały po rozstaniu, w trakcie starałam się nie pokazać, ale już za drzwiami :-( W tym roku i ona i ja nie mogłyśmy się doczekać, ona koleżanek a ja spokoju do 16 ;-)

Do góry