reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
Czesc laski, o wczoraj wieczor nie weszlam a tu juz tyle stron do czytania, szok
Marela mi mama mowila ze jak bylam niemowlakiem to moj brat chcial popchac wozek, tak popchal na ulicy ze wozek sie przewrocil a ja wypadlam. Wypadki sie zdazaja i chociaz czlowiek uwaza jak moze to zawsze cos sie stanie,
ja dawno temu opiekowalam sie dzieckiem, zostawilam go w wozku, bez pasow bo jeszcze ani sie nie dzwigal ani nic tylko sobie siedzial, wyszlam na chwilke a jak wrocilam to maly na podlodze, masakra, poogladalam go i mial guza na czole ale jak tylko wzielam go na rece to przestal plakac, innym razem mi z lozka fiknal doslownie w dwie sekundy, a wiecie jaki to stres jak jeszcze codze dziecko,
Zycze udanych wizyt wszystkim ja jeszcze nie wiem kiedy bede miala penetralne:-(
Doliores ja sie dzisiaj w aptece wazylam i tez dalej nic, ani pol kilo
Ja do pracy za poltorej godziny, glodna jestem a obiad jeszcze sie nie zrobil
Marela mi mama mowila ze jak bylam niemowlakiem to moj brat chcial popchac wozek, tak popchal na ulicy ze wozek sie przewrocil a ja wypadlam. Wypadki sie zdazaja i chociaz czlowiek uwaza jak moze to zawsze cos sie stanie,
ja dawno temu opiekowalam sie dzieckiem, zostawilam go w wozku, bez pasow bo jeszcze ani sie nie dzwigal ani nic tylko sobie siedzial, wyszlam na chwilke a jak wrocilam to maly na podlodze, masakra, poogladalam go i mial guza na czole ale jak tylko wzielam go na rece to przestal plakac, innym razem mi z lozka fiknal doslownie w dwie sekundy, a wiecie jaki to stres jak jeszcze codze dziecko,
Zycze udanych wizyt wszystkim ja jeszcze nie wiem kiedy bede miala penetralne:-(
Doliores ja sie dzisiaj w aptece wazylam i tez dalej nic, ani pol kilo
Ja do pracy za poltorej godziny, glodna jestem a obiad jeszcze sie nie zrobil
babydust kciuki!!
kuklaki taka ciąża to super bez kilogramow na plusie hehe, pewnie zaraz dowalimy
ja mam problem z synem zaczał robić w majtki od 1.5 tyg dramat jakiś, juz ponad rok nie robił nic, kuźwa wszystko wskazuje na to, że to kwestia rpzedszkola ( chodzi 2 rok teraz do innego ) ma kolege super, i ten kolega nie robi kupy jako jedyny, a mój widac ma potrzeby i tak trzyma, trzyma by się z nim bawić az w końcu plum.... no i problem urósł tak, że w domu to samo, blokada ityp.
masakra...
kuklaki taka ciąża to super bez kilogramow na plusie hehe, pewnie zaraz dowalimy
ja mam problem z synem zaczał robić w majtki od 1.5 tyg dramat jakiś, juz ponad rok nie robił nic, kuźwa wszystko wskazuje na to, że to kwestia rpzedszkola ( chodzi 2 rok teraz do innego ) ma kolege super, i ten kolega nie robi kupy jako jedyny, a mój widac ma potrzeby i tak trzyma, trzyma by się z nim bawić az w końcu plum.... no i problem urósł tak, że w domu to samo, blokada ityp.
masakra...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Pozniej Was doczytam. Juz po. Siedze czekam na moich chlopakow bo poszli do kina na Maje. Jestem glodna bo obiad wrocil ze mnie a malo zjadlam. Musze ich wyciagnac do Mc Donald bo zanim wrocimy do domu bedzie noc. Co do wizyty powiefzial mi ze najlepiej robic w 12 tyg. Trudno bylo mu pomierzyc ale wszystko jest tylko badanie dluzej trwalo.No i mam mega dokladnego tego lekarza bo pytam czy wszystko w porzadku i jest dobrze a on ze chcialby to wiedziec sam ale nigdy nic nie wiadomo a na chwile obecna nie widzi nieprawidlowosci. Szczery do bolu.
Marela ostrożny ten lekarz, ale najważniejsze, że nie widzi nieprawidłowości, czyli wszystko jest tak, jak powinno być :-)
Neta, czasem tak bywa niestety. Mąż pewnie oszaleje z radości, jak Cię zobaczy :-)
Ja kończę pracę, zaraz wyciągnę męża na lody do Grycana
Miłego popołudnia i wieczoru dziewczyny :-)
Neta, czasem tak bywa niestety. Mąż pewnie oszaleje z radości, jak Cię zobaczy :-)
Ja kończę pracę, zaraz wyciągnę męża na lody do Grycana
Miłego popołudnia i wieczoru dziewczyny :-)
reklama