reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
uu PAT nie zazdroszcze ;)
moj syn tak szybko wszystko robil ;) raczkowal jak stary majac 7 miesiecy i wlazl wtedy po raz pierwszy nam na stol ;) chodzic sam zaczal gdy skonczyl 9 miesiecy :) wszedzie go bylo pelno :-D moja corka tylko wtedy ciagle krzyczala MAMOOOOOOO WEZ GOOOOO BO MI KLOCKI ZJADAAAAA :-D:-D

Haha no to powodzenia :D

Ja mam nadzieję, że Hubi nie będzie się spieszył :D
Śpi teraz gadzina mała a głupie cycki się napelnily... I jak tu żyć.. :p

Zrobię pranie :p

ja tez mam nadzieje ze Basienka sie nie bedzie spieszyc
ja uwielbiam takie maluszki okruszki calkowicie zalezne od nas a jak dzieci zaczynaja byc mobilne to juz inna rzeczywistosc ;)

reklama
Dobry :)
Doli zdrówka dla synka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Olusia mam nadzieje ze sie lepiej czujesz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji8][emoji8]

Babydust super ze Tobie lepiej :)

Pat no Strong Mena masz :) nieźle lol

Ja jade do Emciuli ..
Mam nadzieje ze sie czegoś konkretnego dowiem ..

Miłego dnia :)

Do góry