reklama
Lei to twoja mloda jak moja. Tez zarla kamyki. Polowe rodziców przyprawiajac tym o zawal. Bo bakterie, bo się zakrztusi itd. Ale po 2 latach oglądania Tysi biegającej boso (buty na placyku przeszjadzaly) i nie chorujacej przestali komentować.
sataga
Fanka BB :)
Doli ja już pisałam u nas w 1,5 doby spadło aż 244, ale od kolejnej zaczęło już rosnąć. U was też będzie ok.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Trzy doby moze spadac aby nie wiecej niz 10% .
U nas tez duzo spadlo ale potem juz roslo. Nie spotkalam sie z maluszkuem ktoremu waga nie spada.
U nas tez duzo spadlo ale potem juz roslo. Nie spotkalam sie z maluszkuem ktoremu waga nie spada.
Patinha śliczny Staś urodziłaś po tajniacku
Milia ja po cc tak samo miałam !! Jak tylko znieczulenie puściło i czucie wróciło próbowałam obracać się na bok i mega ból..dziewczyna co ze mną była na sali to na 4 dobę jrszcze na boki się nie obracała..
Milia ja po cc tak samo miałam !! Jak tylko znieczulenie puściło i czucie wróciło próbowałam obracać się na bok i mega ból..dziewczyna co ze mną była na sali to na 4 dobę jrszcze na boki się nie obracała..
Oltoma na,Windows ściągnij sobie tapatalk. To apka do obsługi for. Ja od 1.5 roku używam.
Co do cukrzycy - gdyby dzievina byla z tych dużych to by mnie polozyl juz dawno. A Jagoda podobno 1.5 tyg temu 3 kg nie miała. Zakładając 200-300 g to do 3600 teraz by dobila. Wiec w statystycznej normie. Aczkolwiek wolałabym aby 3200 max wazyla.
Doli - i chyba przez te harce, wyjazdy i bycie w biegu nie rodzimy. Bo na ciężarowe ktora się oszczędza wejście i zejście z 10 piętra podziała a jak my przyzwyczajone to organizm mówi "norma".
Aylin, dziękować!!!!! Apka zainstalowana za pierwszym razem)
Teraz tylko muszę ją ogarnąć)
Ale wygodnie się pisze)
Radość mi wielką zrobiłaś!
Dzięki Kochana)
Dziewczyny współczuje wam tego przeterminowania i samej końcówki ciąży..wiem że gdyby nie cc nażekała bym na dolegliwości razem z wami..
Kciuki tezymam aby już się rozkręciło!!&&& bo co po niektóre to na maj się pewnie załapią :-/
Kciuki tezymam aby już się rozkręciło!!&&& bo co po niektóre to na maj się pewnie załapią :-/
Natasza ja juz nigdy nie uwierze u siebie w skracajaca się szyjkę i nisko glowke!
Mam nadzieję że w poniedziałek uda mi się pogadac żeby jak juz mi będą mieli wywoływać to w piątek nie poniedziałek bo mój M nie będzie miał wtedy problemu w pracy i będzie miał więcej wolnego żeby być ze mną jak mały się urodzi i w weekend w szpitalu są pustki
Mam nadzieję że w poniedziałek uda mi się pogadac żeby jak juz mi będą mieli wywoływać to w piątek nie poniedziałek bo mój M nie będzie miał wtedy problemu w pracy i będzie miał więcej wolnego żeby być ze mną jak mały się urodzi i w weekend w szpitalu są pustki
reklama