reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lei to twoja mloda jak moja. Tez zarla kamyki. Polowe rodziców przyprawiajac tym o zawal. Bo bakterie, bo się zakrztusi itd. Ale po 2 latach oglądania Tysi biegającej boso (buty na placyku przeszjadzaly) i nie chorujacej przestali komentować.

Patinha śliczny Staś:) urodziłaś po tajniacku ;)

Milia ja po cc tak samo miałam !! Jak tylko znieczulenie puściło i czucie wróciło próbowałam obracać się na bok i mega ból..dziewczyna co ze mną była na sali to na 4 dobę jrszcze na boki się nie obracała..

Oltoma na,Windows ściągnij sobie tapatalk. To apka do obsługi for. Ja od 1.5 roku używam.

Co do cukrzycy - gdyby dzievina byla z tych dużych to by mnie polozyl juz dawno. A Jagoda podobno 1.5 tyg temu 3 kg nie miała. Zakładając 200-300 g to do 3600 teraz by dobila. Wiec w statystycznej normie. Aczkolwiek wolałabym aby 3200 max wazyla.

Doli - i chyba przez te harce, wyjazdy i bycie w biegu nie rodzimy. Bo na ciężarowe ktora się oszczędza wejście i zejście z 10 piętra podziała a jak my przyzwyczajone to organizm mówi "norma".

Aylin, dziękować!!!!! Apka zainstalowana za pierwszym razem:o)
Teraz tylko muszę ją ogarnąć:o)
Ale wygodnie się pisze:o)
Radość mi wielką zrobiłaś!
Dzięki Kochana:o)

Dziewczyny współczuje wam tego przeterminowania i samej końcówki ciąży..wiem że gdyby nie cc nażekała bym na dolegliwości razem z wami..

Kciuki tezymam aby już się rozkręciło!!&&& bo co po niektóre to na maj się pewnie załapią :-/

Natasza ja juz nigdy nie uwierze u siebie w skracajaca się szyjkę i nisko glowke!:p
Mam nadzieję że w poniedziałek uda mi się pogadac żeby jak juz mi będą mieli wywoływać to w piątek nie poniedziałek bo mój M nie będzie miał wtedy problemu w pracy i będzie miał więcej wolnego żeby być ze mną jak mały się urodzi i w weekend w szpitalu są pustki

reklama
Do góry