reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Oj tam ;) tak sobie myślę jak ja jutro ze swieconka dojde... Mam kawał drogi a chce z chłopakami iść. Mam opcje jedna ale tam w jedna stronę z 30-40 minut na piechotke (mojego auta nie rusze a arka nie ma) a druga opcja ciut bliżej ale kolo cmentarza gdzie leży Marcin=wejde=będę wyc znowu przez miesiąc.

No niewyrzyciuchy nawet w nocy piszecie wariatki! :-D

Ja znow jak zabita spałam nawet na siku nie wstałam, cos pięknego! Moze musicie wiecej robic w dzien ;-)

Moi rodzice jakos przyjeżdzają dzis/jutro takze jestem juz spokojna o opiekę bo mama raczej zostanie do porodu. Tez miałam stracha co zrobimy ale widziałam, ze u nas mozna z dziećmi jak cos bo jak byłam na badaniu w szpitalu to była babka z maluchem takim niecałe dwa latka i z siostra i z mama, tylko to była ta pierwsza faza, wiadomo nie chciałabym młodej na wypychanie zabierać :no:

Natasza a w którym szpitalu jesteś bo nie pamietam? Ja to przez chyba 3mce nie dawałam bo nie chciałam jej do smoka przyzwyczajać ale mloda sie tak darla, ze w koncu ulegliśmy. Dajemy jej na noc ale wkurza mnie to i najchętniej bym sie pozbyła smoczków :-( Dlatego sie dziwiłam ;-)

Kurcze szkoda, ze kupiłaś w takim razie...a nie mozna było wypożyczyć?

Kurcze babydust nam PYKNĘŁA??!! :-D

Ja sue tez stresowałam kp tylko, ze tu nikt mi nie kazał, nie naciskał, przystawilam mloda i wyobrażałam sibie jak z cycków spływa mleko i leciało. U mnie to tak jak z orgazmem, jak cos mnie rozprasza (np małe dziecko hehe) to nie ma bata choćby chłop sie starał i gimnastykował..a jak sie wyluzuje (dzuecko spi w innym pokoju heh) to ihhaha :-D hulaj duszo!

Mi tam obojętne, moge rodzic dzis czy jutro, ciekawe czy malują jajka w szpitalu...najbardziej to bym chciała zeby sie zaczęło rano po przespanej nocce bo wczoraj to myslalam, ze pęknę wpół, maz mnie musiał wymasować porządnie. Jeszcze mam zamiar mały przegląd szafy dziewczyn zrobic tzn starszej bo mi cos powyrastala franca...chyba za duzo ja karmie hehe. W hm takie ciuszki piekne, szkoda, ze promocji nie ma bo bym ja obkupila troche..

Ostatnia edycja:
To babydust idealnie w terminie rodzi ?:D ach te jej magiczne sutki !:o

A Mila jak tam ? Fałszywy alarm czy tez się rozkrecilo ?

Kciuki dziewczynki !:*

Myla Ty juz tak nie raz wstrzymywalas pomysł porodu a później tego samego dnia znowu rodzic chciałas !:p

reklama
Ja się próbowałam przespać ale nie da rady, jak juz przysypiam to skurcz, tak co 10-15 minut. Chyba sobie pod prysznic wejde.

Ciekawe co tam u Babydust.

Myla to zaciskaj nóżki :)

Do góry