No niewyrzyciuchy nawet w nocy piszecie wariatki!
Ja znow jak zabita spałam nawet na siku nie wstałam, cos pięknego! Moze musicie wiecej robic w dzien ;-)
Moi rodzice jakos przyjeżdzają dzis/jutro takze jestem juz spokojna o opiekę bo mama raczej zostanie do porodu. Tez miałam stracha co zrobimy ale widziałam, ze u nas mozna z dziećmi jak cos bo jak byłam na badaniu w szpitalu to była babka z maluchem takim niecałe dwa latka i z siostra i z mama, tylko to była ta pierwsza faza, wiadomo nie chciałabym młodej na wypychanie zabierać
Natasza a w którym szpitalu jesteś bo nie pamietam? Ja to przez chyba 3mce nie dawałam bo nie chciałam jej do smoka przyzwyczajać ale mloda sie tak darla, ze w koncu ulegliśmy. Dajemy jej na noc ale wkurza mnie to i najchętniej bym sie pozbyła smoczków :-( Dlatego sie dziwiłam ;-)
Kurcze szkoda, ze kupiłaś w takim razie...a nie mozna było wypożyczyć?
Kurcze babydust nam PYKNĘŁA??!!
Ja sue tez stresowałam kp tylko, ze tu nikt mi nie kazał, nie naciskał, przystawilam mloda i wyobrażałam sibie jak z cycków spływa mleko i leciało. U mnie to tak jak z orgazmem, jak cos mnie rozprasza (np małe dziecko hehe) to nie ma bata choćby chłop sie starał i gimnastykował..a jak sie wyluzuje (dzuecko spi w innym pokoju heh) to ihhaha
hulaj duszo!
Mi tam obojętne, moge rodzic dzis czy jutro, ciekawe czy malują jajka w szpitalu...najbardziej to bym chciała zeby sie zaczęło rano po przespanej nocce bo wczoraj to myslalam, ze pęknę wpół, maz mnie musiał wymasować porządnie. Jeszcze mam zamiar mały przegląd szafy dziewczyn zrobic tzn starszej bo mi cos powyrastala franca...chyba za duzo ja karmie hehe. W hm takie ciuszki piekne, szkoda, ze promocji nie ma bo bym ja obkupila troche..