reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Widzę że nie w temacie jestem a tu już maluszki są. :) a mój jakoś się nie spieszy i nie chce wyjść. :) może wytrzymam do kwietnia. ;p gorzej jak w prima aprilis sie zacznie to mi K. nie uwierzy i mnie do szpitala nie zawiezie. :)

Ja mam wizyte w prima aprilis i też tak sobie pomyślałam, że jakby mi lekarz powiedział, że rodze to mogłabym nie uwierzyć:-D :-D :-D

reklama
No mi ostatnio często a wczoraj jak chodziłam po sklepie to mnie skurcze mocne lapaly :o

Ale czuje że skrócone szyjki tez urodza e końcu jako ostatnie :p

Pat moze tobie zamiast czopa tłuszcz odszedł jak Myla mówi??? Hmmmmm :D

Myla kazała mu hahaha zdziwiony był lekko

Margo ale że czemu??? :D

ja dziś cała noc miałam twardy brzuchol. . ale Pat ma rację, jak znam swoje szczęście to przy prawie braku szyjki jak w przyszłym tygodniu wejdę w 38 tydzień i lekarz da mu przyzwolenia na chodzenie to w rezultacie dotrzymam do 42 tyg;)

reklama
Do góry