reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Joanna - przykra sprawa z tymi wyjazdami ..., no ale co zrobić. Obyś doczekała fo powrotu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Doli lepiej w wyrku leżeć niz do pracy cisnąć jak ja i Tabasia :p
Nie narzekaj ..., pozniej bedziesz marzyć o tym zeby skore powalić :p

Sowę mam całkiem całkiem blisko i korzystam czasem. Uwielbiam ten torcik bezowy z mascarpone syropem klonowym orzechami daktylaaami mniaam :sorry2:

Karina nie do końca się zgadzam.... :( nie chodzi o pracę ale głupie porządki itp . Wiem że już niedługo ale końcówka mnie wykańcza

A niech się tylko ktoś napatoczy z mądrosciami czyt - pani matka to wyjade z grubej rury

Lei - Sowa w Niemczech??? Gdzie ??? Lol

Doli każda z nas jest wykończona .., i ze inni nie ogarną domu tak jak my same wiem dobrze o tym ..
Ale wyluzuj słonko :) pozniej bedziesz miala czas na nerwy :p

Milia no mam mieć... Ale póki co papierow na to nie mam jeszcze..
Też mnie wkurza wszystko i mam dosyć

Karina no mam dosyć tego, tego wkurwu zwłaszcza i tego leżenia

Ja też mam dość. Nie wiem co sie ze mną dzieje. Najchętniej bym spała. :'( Wnerwia mnie wszystko już żal mi małej bo kompletnie nie mam do niej cierpliwości, a skazane jesteśmy na siebie,(nie chce być wyrodną matką:'( )Niedobrze mi, bolą mnie wszystkie mięśnie, zgaga pali, kaszel męczy, ja chce żeby już było normalnie.:'(

Sowę mam całkiem całkiem blisko i korzystam czasem. Uwielbiam ten torcik bezowy z mascarpone syropem klonowym orzechami daktylaaami mniaam :sorry2:
Jeszcze dobijajcie słodkościami, :-D Może, ktoraś wymyśli, żeby zdjęcie wstawić :-\

reklama
Aylin Ty wiem ze pisalas, ale ostatnio jak byla u mnie na dniach polozna to mowila o karmieniu i ze np mozna smazone itd ze nie ma co przesadzac, ze wszystko z umiarem po prostu, ale odradza np wlasnie orzechy, czekolade taka z zawartoscia kakao, cytrusy i sie zaczelam znow zastanawiac

Doli moja torba tez sportowa :-)

Tabasia no to pisz co tam pakujesz;-) ja juz niby spakowana ale jeszcze pare rzeczy musze dolozyc

Do góry