Myla Novak
Fanka BB :)
oj nie mów hop.nie znasz moich możliwościMyla przed obciazeniem niektorzy zalecaja mon 12 godz bez jedzenia aby wynik wyszedl wiarygodnie
no normalnie to raczej nie zjadasz chyba az tyle cukru w ciagu max 10 min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj nie mów hop.nie znasz moich możliwościMyla przed obciazeniem niektorzy zalecaja mon 12 godz bez jedzenia aby wynik wyszedl wiarygodnie
no normalnie to raczej nie zjadasz chyba az tyle cukru w ciagu max 10 min
Angelika ale jak to jest możliwe w ogóle???
dygotka jejkuuuuuuuuuuuu cudownie!!!! ja dopiero za 9 dni zobaczę moje usg i oby też było ok , szybciutko u Ciebie z serduszkiem, u mnie w 6 tyg i 5 dniu był tylko pęcherzyk..
Myla dziwne to fakt. ja słyszalam o 5-6 godzinach ale aż tyle??? może doczytaj
My po wizycie. Termin jednak wyszedł na 13.04 bo ciaza młodsza. Ma 1,7cm Serduszko bije, rośnie, torbiel takiej samej wielkości, tsh w porządku tylko żelazo nisko i wit D to muszę piać jakieś soczki z żelazem a D dopiero po 12 tyg brać..
Hej kobitki
Byłam na wizycie i dzidzia ma serduszko i wszystko jest dobrze. Kolejna wizyta 29 września ;-)
Idę poczytac co naskrobałyście.