reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla u mnie nie można jeść 12 h przed badaniem. Taka wielka kartka wisi przed laboratorium. Pozwalają pic wode. I się nie przemęczać.
Ja sie za to nie dodzwoniłam dzis do lekarza - będę jutro od rana próbować

Angelika ale jak to jest możliwe w ogóle???

dygotka jejkuuuuuuuuuuuu cudownie!!!! ja dopiero za 9 dni zobaczę moje usg i oby też było ok , szybciutko u Ciebie z serduszkiem, u mnie w 6 tyg i 5 dniu był tylko pęcherzyk..

Myla dziwne to fakt. ja słyszalam o 5-6 godzinach ale aż tyle??? może doczytaj :-D

Nie muszę doczytywac, bo rozmawiała z lekarka,upewnialam się :)

Hehe to cię zaskoczylam... Za półtora miesiąca bedee w pl to wybiorę się do gin tak kontrolnie :) i zabiorę mamę ze sobą żeby bombla zobaczyła :)

My po wizycie. Termin jednak wyszedł na 13.04 bo ciaza młodsza. Ma 1,7cm :tak: Serduszko bije, rośnie, torbiel takiej samej wielkości, tsh w porządku tylko żelazo nisko i wit D to muszę piać jakieś soczki z żelazem a D dopiero po 12 tyg brać..

Gratuluje :-)
Te 52 metry bedą małe na wasza 4 .., ale wiem ze cieżko jest z mieszkaniami i sa drogie :-(

Hej kobitki :-D

Byłam na wizycie i dzidzia ma serduszko i wszystko jest dobrze. Kolejna wizyta 29 września ;-)

Idę poczytac co naskrobałyście.

Gratuluje :-)

Ja do środy musze czekać, na 11:20 mam termin. Płomień juz nie mialam na szczęście , ale sie boje ze serduszka widac nie bedzie ..., mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Miłego wieczorku :-)

Hej.. dawno nie pisalam ale was czytam. Ja leze dalej bylam w srode na usg krwiak sie wchlania ale wczoraj w nocy dostalam plamien brazowych polecialam do tego lekarza co chcialam nie robil usg bo mowi ze to krwiak sie oczyszcza zapewne zbadal powiedzial ze macica rosnie prawidlowo i ze mam byc dobrej mysli bo tamten konowal mnie zirytowal nie dajac szansy ze utrzymam ciaze. 10 mam isc na usg i po l4 :)

reklama
Do góry