reklama
Matik2012
Fanka BB :)
No więc i ja witam,termin wychodzi na 03.04
oby wszystko było ok
To się w tym samym czasie wybrałyśmy za poszukiwania czy są kwietniówki
Mam umówioną 1-szą wizytę na 06.08
A w poniedziałek , środę idę na badanie poziomu i przyrostu beta HCG
oby wszystko było ok
To się w tym samym czasie wybrałyśmy za poszukiwania czy są kwietniówki
Mam umówioną 1-szą wizytę na 06.08
A w poniedziałek , środę idę na badanie poziomu i przyrostu beta HCG
Ostatnia edycja:
Matik2012
A ja test robiłam we wtorek i w czwartek
katjana123
Czekanie na maleństwo:*
Witam kwietniowki 2015! Dopiero pamietam jak podglądałam kwietniowki 2014, a to juz 2015
Gratuluje Wam serdecznie, i zycze duzo pogody ducha i szczęśliwej,spokojnej ciąży
Grudniowka 2014
Gratuluje Wam serdecznie, i zycze duzo pogody ducha i szczęśliwej,spokojnej ciąży
Grudniowka 2014
krowkabordo
To się zdziwiłam patrząc, że na horyzoncie pojawiły się kwietniówki 2015! Spokojnych, bezproblemowych ciąż i zdrowych maluchów życzy kwietniówka 2014 :-)
Matik2012
Tabasia jakieś objawy masz ?
I kiedy miałaś okres i owu ?
Bo jak Ty wyliczyłaś że tak późno poród by był ?
I kiedy miałaś okres i owu ?
Bo jak Ty wyliczyłaś że tak późno poród by był ?
Ostatnia edycja:
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Matik u mnie jest w ogole smiesznie bo mam bardzo regularne cykle 30-32 dni. Owu zawsze byla w polowie, jednak od kilku miesiecy sluz plodny zaczal sie pojawiac od razu po @. Zatem ostatnia miesiaczke mialam 3 lipca, a owu pomiedzy 12 a 15 lipca. Termin obliczony przez kalkulator, ktory pewnie zalozyl owu w polowie cyklu czyli tydzien pozniej. Stad ten termin. Biorac pod uwage, ze zaszlam wczesniej, ysle, ze termin bede miec w okolicach Twojego
Dzis dopiero zalogowalam sie na kompie i widze Twoja sygnaturke. Widze, ze duzo przeszlas w zyciu...
Co do objawow, to lekkie pobolewanie podbrzusza, wieksze piersi i najwazniejsze - infekcja tam na dole, to bylo rowniez z pierwszym dzieckiem.
Dzis dopiero zalogowalam sie na kompie i widze Twoja sygnaturke. Widze, ze duzo przeszlas w zyciu...
Co do objawow, to lekkie pobolewanie podbrzusza, wieksze piersi i najwazniejsze - infekcja tam na dole, to bylo rowniez z pierwszym dzieckiem.
reklama
Matik2012
Tabasiu tak trochę przeszłam dlatego jeszcze trochę sie boje czy będzie wszystko ok
I nikomu nie dziękuje
Tyle sie staraliśmy
Świetnie że jak na razie cosik zatrzymał się u mnie w brzuszku
Tez tak mi sie wydaje z tym termine to 1 kalkulator pokazał nawet na 1.04 to by było
I nikomu nie dziękuje
Tyle sie staraliśmy
Świetnie że jak na razie cosik zatrzymał się u mnie w brzuszku
Tez tak mi sie wydaje z tym termine to 1 kalkulator pokazał nawet na 1.04 to by było