reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosieńka - dzięki za instrukcję obsługi Aniezowej :-D:-D Już ja ustawię J co by porządny gar żarcia naszykował :-) Zielona za to prosta w obsłudze :-D:-D polać jej tylko trzeba , ale to zupełnie jak mi :-D

Aniez kuruj się .

Dziękuję za życzonka :tak:Jakoś przeżyłam te urodziny :angry:

Annaoj skąd ja to znam , wychowałam troszkę ale i tak czasem się zdarza . Ja też z domu na palcach wyłażę jak muszę z rańca .

Gosieńka - pokazywałam już Aniezowej na fejsie ale i Tobie zaprezentuję hit firmy Hama . No bo ja to padłam jak zobaczyłam . I jak słusznie Aniez zauważyła jeszcze ta cena za przesyłkę :-D:-D
HAMA Zestaw szkolny Sammies by Samsonite GOAL (3365832415) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Zielona za to prosta w obsłudze
laugh.gif
laugh.gif
polać jej tylko trzeba , ale to zupełnie jak mi
laugh.gif
hehehe, cos w tym jest. Grunt to postawic sprawy jasno. Niestety znam takich, ktorzy twierdza, ze w trunkach nie gustuja, natomiast dziwnie czesto w kiblu znikaja i w jeszcze dziwniejszym stanie zen wracaja...

Kurcz lydki w trakcie cwiczen mnie dopadl. Hehe tak skurczybyk wredny, ze juz 5 h trzyma. WLasciwie to teraz to juz tylko ogromny bol. Miesien nieco zmiekl, ale i tak zwijam sie z bolu... W klubie wszystkie trenerki kolo mnie skakaly, elektrolity przyniosly, kule rowniez. Najlepsze bylo jak w ciuchach treningowych z gatorade w reku wlazlysmy do sauny... Hehehe, po 5 minutach tam wyszlysmy jak pijane. Mala kustyka za mna i wola ouch, ouch. A poza tym rzuca we mnie balonami i krzyczy happy birthday!

Witam na szybko bo zaraz jadę stonkę odstawić do przedszkola.

Aniam matko kogoś porąbało z tą ceną :no: :szok:
Zielona oby szybko ten ból przeszedł.

Idę dzisiaj do fryzjera :-D jupi bo już patrzeć na siebie nie mogę ;-)
Nara

gosienkag - no przy Kubie to ja nie wiem czy się wyśpię ;-) się okaże :-)

aniez - w tygodniu roboczym owszem... ale w weekend z reguły nadrabiam.

zielona - no to ładnie Cię złapało... :eek: mam nadzieję, że Ci już przeszło

Agnieszka - miłej wizyty u fryzjera :-)

dzisiaj założyłam moje nowe szpile do pracy... dobrze, że zapobiegawczo wzięłam ze sobą cichobiegi... oj jak było miło zmienić buty :-) ale i tak je uwielbiam bo są niebieskie :-D nawet Q rano powiedział: "wow, mamo ale masz ładne buty, ładnie wyglądasz, są takie niebieskie" :-D

Witam.

Aniam ja cały czas mówię, że ze mnie jest żarłok ;-)

Kici- u Gosieńki sobie pośpisz... ona za niańkę robi, do tego sama się do tej roboty rwie :p mój Kubula już nawet rano nie próbował do rodziców chodzić, tylko do cioci leciał z wizgiem opon.

Pogoda cudna od rana. Dzisiaj robię imprezkę dla rodziny, także chatę będą mi dewastować :p

Ostatnia edycja:
Witam,
zaszaleliśmy wczoraj w ikei a wcześniej M. z factory spodnie kupował, pies mnie spacerem przed północą dobił i przespałam noc jak dziecko, a rano taaaaaaak mi się nie chciało wstawać. Dziś w planach mam zakup firan i zasłon, jadę do jakiejś wielkiej hurtowni na Świebodzkim, bo w necie mojego rozmiaru trafić nie mogę, a jak się pojawił to 3 razy aukcje przegapiłam.
Pies mi się na porannym spacerze wyrwał tak, że smycz wyciąganą 10m puściłam bo nie utrzymałam łajzy. Na szczęście nie biegłam za nim tylko powiedziałam stoooop i powoli i właśnie na to "powoli" zwolnił, a ja smycz złapałam, uff.. ale gorąco mi się zrobiło od razu bardzo:-)

monia - będę teraz częściej do Was zaglądać, więc jeszcze będzie okazja:tak:

aniez - chętnie się do rynku wybiorę, daj konkretnie znać w który dzień i o której Ci pasuje, ja dyspozycyjna jestem.

zielona - Kostka słodka! A jak Ty się masz? Doszłaś do siebie?

Witamy się :-)

Super pogoda się zapowiada , słoneczko i żadnej chmury na niebie :-)
Jadę dzisiaj do Legnicy na mały handelek jajeczno - kurzy i już mi się buzia uśmiecha bo w planie mam też zakup sandałów :tak:no i może do h&m wpadnę bo są przeceny :tak:

Aniez kuruj się kobieto. Mnie tam nie przeszkadzają ranne ptaszki ;-) a już teraz po wyznaniach Bartusia to w ogóle ;-):-) udanej imprezy :tak:

Agnieszka nie ma jak wizyta u fryzjera ;-) fotki oczywiście wrzuć :tak:

Nata zdrówka dla Julki

Monia grunt to refleks :-D:-D:-D

Aniam polecam się na przyszłość:-D Cena tego plecaka :szok: to chyba dla vipów;-)

Kici zabieraj te szpilki do mnie, jak do sklepu wiejskiego pójdziemy to będą mieli o czym gadać :-D co do butów to dla Kuby na bank kalosze weź bo zabawa w błocie obowiązkowa :tak:

Elvie udanych zakupów :tak:

Mamusia lepiej dzisiaj?

Czas się ogarnąć i dzieciaki na dwór wywalić bo od rana szaleją, zwłaszcza Helenka lata za chłopakami z jakąś piosenką o duchach , zakłada na siebie kołdrę i ich straszy :-) Coraz częściej nachodzi mnie myśl byle do września ;-)

Papatki

Oj będzie dzisiaj sajgon w domu ;-) okienko mi dzisiaj wywalają i zamurują go. A od środka trzeba kartongips założyć i zaszpachlować i wygładzić...ufff syfu będzie. Ale dzięki temu skończy mnie to okienko wkurzać. Bo nie dość że na ściance o wysokości 95 cm to jeszcze w takim usytuowaniu że dojść do niego nie mogę bo łóżko tam stoi...
A jak mi to zrobią to od jutra chwytam się malowania sypialni :-) Malujemy beckersem bo wierzę tej firmie i mam ją sprawdzoną :tak: Salon malowany był 3 lata temu i dalej ma takie same nasycone kolory jak po malowaniu. Czyszczenie zabrudzeń wodą i wodą z płynę nie powoduje widocznych różnic więc mogę z czystym sercem polecić :tak:

hejka

Młody ma dzisiaj dzień pytań dziwnych, oszaleć można. W końcu wzięłam mu książkę poczytać, co by chociaż na chwilę w ciszy posiedział;-)
B mi wczoraj zdjęcia szczeniaków podesłał, myślę, że uważa, że w razie czego będzie nam wszystkim łatwiej jak będzie czworonóg drugi w domu. Oczywiście głośno tego nie mówi, tylko jest, że przecież chciałam drugiego psa. Sama nie wiem co robić, wczoraj pół dnia się zastanawiałam, przemyśliwałam i decyzji nie podjęłam. Trochę się obawiam jak damy z młodym psem i małym dzieckiem, a do tego jeszcze pies nie w pełni sprawny:confused:

Aga fotę wrzuć po.
Kici Kubek boski, ja uwielbiam komplementy mojego syna.
Aniez udanej imprezki.
Gosieńka udanego handelku i zakupów.
Elvie udało Ci się namierzyć w Twojej okolicy ludzi od zaprzęgów, myślę, że Luckiemu dobrze by to zrobiło. Udanych zakupów.

uciekam na necie zakupy robić, bo z dnia na dzień odkładam

reklama
Hej:-)

Pogoda sie u Nas skiepścila, co prawda nie pada ale sloneczka zero i jakieś 21 stopni. W sumie to nawet mi to odpowiada bo dojeżdżając codziennie rowerem na rehabilitacje i tak się zgrzeje;-)

Urlopik zaklepany przez szefa juuupi, wygląda na to ,że po chorobowym wraacam na 7 dni do pracy a później 3 tygodnie urlopu, sama w to uwierzyć nie mogę i mam nadzieję, że nikt mi tego nie zaburzy heheheh. Wczasy nad morzem tez zaklepane , jedziemy na tydzien i liczę na ładną pogodę:-0

kittek, dziękujemy za zaproszenie, ale jeśli dobrze kojarze to Wy do gosienki chyba jedziecie;-0

aniam....woooow cena plecaka powala, jestem ciekawa czy ktoś takie drogie kupuje...

aniez ...Ty żarłok??? jakos nie zauważyłam...

zielona...uuu współczuje bólu mam nadzieję ze z dnia na dzień juz lepiej;-)

annaoj no to masz niezły orzech do zgryzienia, ale jak nie jesteś pewna to moze poczekaj aż Wiktor troszkę podrośnie i wtedy pieska weźmiecie:-)

elvie...heheheh to się nabiegasz z tym swoim psiakiem:-)

Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszę tych spotkań, że też musze tak daleko mieszkać no wwwrrr. Ja tam uwielbiam podróże, kocham morze ale i gory, w zasadzie dostosowuje sie do okoliczności przyrody. Lubie się wylegiwać z książeczką na plaży ale lubie też łazić po górach:-). Nie zapeszając mam w glowie plan by we wrześniu na jakis weekendzik w góry jeszcze wyskoczyć, jak się wszystko uda to kto wie:-0

Aha ktoraś pisala o wspólnym Sylwestrze w górach. W sumie to wstępnie rozmawiałam z T i może, może:-), tylko powiedzcie mi kochane czy Wy planujecie z dziećmi czy beż. Bo jak beż to szczerze mówiąc z góry odpadam. Może dziwoląg jestem ale nie lubie się z moimi zuczkami na dłużej rozstawać heheheh i wiem ,że źle bym się bawiła mając świadomosć ,że one tak daleko ode mnie. T się nieraz ze mnie śmieje ,ze powinnam juz odciac tę pepowinę, ale mnie tak dobrze, kiedyś moje dzieci same ją odentną, poki co ja nie zamierzam :-)

Ok, przydaloby sie do pracy wziąć, ale przyznam szczerze ,że strasznie mi sie nie chce.....ech

Do góry