Hejka!Ja tylko na chwilę, dziś z Mają przegięłyśmy bo wstałyśmy przed 11ta a na 12a się umówiłam z kumpelą.Wronia my będziemy u Gosieńki max do 25 lipca, w sobotę 27 lipca robimy imprezę u mnie, będziemy z Aniezową dmuchać świeczki więc jeśli któraś ma ochotę to ZAPRASZAM!!!!Co do sylwestra to oczywiście z dziećmi ponieważ na kilka dni planujemy wyskoczyć w góry.Aniez ma fajne domki sprawdzone więc ja w ciemno się piszę )))miłego dnia, zajrzę wieczorem!
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Wronia jakie bez dzieci?? My tu wszystkie jesteśmy "spaczone" i bez dzieci to się nie piszemy na takie spotkania. Tym bardziej że nie wiem kto bedzie miał większą frajdę my czy dzieciarnia jak ich tyle będzie ;-)
Ja na już też się piszę na sylwka na kilka dni wynająć domki i do boju polsko
Już po fryzjerze... i umówiłam się na pazurki na przyszły tydzień. Musze wypróbować jak robi...może akurat się uda??
Ja na już też się piszę na sylwka na kilka dni wynająć domki i do boju polsko
Już po fryzjerze... i umówiłam się na pazurki na przyszły tydzień. Musze wypróbować jak robi...może akurat się uda??
klamka zapadła - PIECHOWICE także Wrocławianki i TE z okolic szykować się na spotkanie - przyjeżdżam
Aniez, Gosienka - Kochane napiszcie mi proszę, gdzie mogę z Julką w góry się porywać - Wodospady ok - i szklarka i Kamieńczyk - można też cyprostrada na Śnieżkę, może Chojnik, lecz tutaj raczej z samochodem niż buta.
Czy któraś z Was była z dziećmi na Śnieżnych Kotłach.
Moje Kochane będzie tam całe 7 dni
A co do Sylwestra to my też się piszemy oczywiście z Julką.
Zielona współczuję bardzo i mam nadzieję, że już lepiej.
Aniez gdzie Ty żarłok jesteś - nie widać
Kittek - uważaj bo potraktujemy zaproszenie poważnie na 27 lipca.
Ja mam niedosyt spotkać, kontaktów towarzystkich - gnuśnieje.
Julka a paskudny kaszel - mokry flegmatyczny, odrywający się - najgorsze, że męczy ją też w nocy - dzisiejsza noc - nieprzespana, także chodzę na rzęsach i popijam kawę.
Kurcze juz się nie mogę doczekać - jak dziecko czekające na Boże Narodzenie
Aniez, Gosienka - Kochane napiszcie mi proszę, gdzie mogę z Julką w góry się porywać - Wodospady ok - i szklarka i Kamieńczyk - można też cyprostrada na Śnieżkę, może Chojnik, lecz tutaj raczej z samochodem niż buta.
Czy któraś z Was była z dziećmi na Śnieżnych Kotłach.
Moje Kochane będzie tam całe 7 dni
A co do Sylwestra to my też się piszemy oczywiście z Julką.
Zielona współczuję bardzo i mam nadzieję, że już lepiej.
Aniez gdzie Ty żarłok jesteś - nie widać
Kittek - uważaj bo potraktujemy zaproszenie poważnie na 27 lipca.
Ja mam niedosyt spotkać, kontaktów towarzystkich - gnuśnieje.
Julka a paskudny kaszel - mokry flegmatyczny, odrywający się - najgorsze, że męczy ją też w nocy - dzisiejsza noc - nieprzespana, także chodzę na rzęsach i popijam kawę.
Kurcze juz się nie mogę doczekać - jak dziecko czekające na Boże Narodzenie
dzień dobry
agnieszka widzę nowy suwaczek wielkie odliczanie ;-)
nata zdrówka dla Julki, prubowałaś inhalacji?
kittek ależ ja zazdroszczę Wam tego spania do 11 mmmmmmmmm
gosienko nieco lepiej się czuję , chociaż zupełnie dobrze jeszcze nie jest, mam zielone gile fuuuuuj, a jak tam handelek jajeczny? mam nadzieję że udany
Wronka super, że Ci się tak udało z tym urlopem, w takim razie życzę udanego wypoczynku.
annaoj co ciekawego zakupiłaś??
coś mnie od wczoraj w dole brzucha ciągnie, dobrze że już jutro wizyta bo strasznie się stresuje i najgorsze myśli mi przychodzą do głowy
agnieszka widzę nowy suwaczek wielkie odliczanie ;-)
nata zdrówka dla Julki, prubowałaś inhalacji?
kittek ależ ja zazdroszczę Wam tego spania do 11 mmmmmmmmm
gosienko nieco lepiej się czuję , chociaż zupełnie dobrze jeszcze nie jest, mam zielone gile fuuuuuj, a jak tam handelek jajeczny? mam nadzieję że udany
Wronka super, że Ci się tak udało z tym urlopem, w takim razie życzę udanego wypoczynku.
annaoj co ciekawego zakupiłaś??
coś mnie od wczoraj w dole brzucha ciągnie, dobrze że już jutro wizyta bo strasznie się stresuje i najgorsze myśli mi przychodzą do głowy
aniez
Fanka BB :)
Potem wrzucę kwatery :-) i radźcie, co Wam pasuje, a co nie... jedna jest większa i ma w każdym pokoju łazienkę, a tych pokoi jest 5+ spory salon+ kuchnia. Jedyny minus, to kuchnia, bo mała, ale lodówka duża, więc w sumie da się to obejść... no i chyba mikrofalówka jest.
Ale jak tak dalej pójdzie, to pensjonat będziemy wynajmować
Nata- podstawowe pytanie: Julka w nosidle, czy na nogach? Wodospad w Przesiece, Samotnia (łagodnie podejście), Strzecha (nieco wyżej), na Sniezkę to możecie na Kopę wjechać i potem podejść i zejść (my schodzimy przez Strzechę), na Szrenicę to w ogóle jest spoko, bo możesz wjechać, albo do połowy, albo całość i spacerek. Kuba na Sniezne Kotły by wszedł, a z Bartkiem mamy w planach w tym roku. Chojnik to obowiązkowo, mała by Ci nie darowała, obok zamku jest schronisko, dają dobrą kawę no i sam zamek jest super.
Ale jak tak dalej pójdzie, to pensjonat będziemy wynajmować
Nata- podstawowe pytanie: Julka w nosidle, czy na nogach? Wodospad w Przesiece, Samotnia (łagodnie podejście), Strzecha (nieco wyżej), na Sniezkę to możecie na Kopę wjechać i potem podejść i zejść (my schodzimy przez Strzechę), na Szrenicę to w ogóle jest spoko, bo możesz wjechać, albo do połowy, albo całość i spacerek. Kuba na Sniezne Kotły by wszedł, a z Bartkiem mamy w planach w tym roku. Chojnik to obowiązkowo, mała by Ci nie darowała, obok zamku jest schronisko, dają dobrą kawę no i sam zamek jest super.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
hehe, polowa lipca, a tu juz plany sylwestrowe... ;-) po prawdze tez sie rozgladam za tanimi wyjazdami. Moze jakas promka sie trafi w jakims fajnym punkcvie na Ziemi.
Dzieki. Niestety kurcz nie daje za wygrana. Niby miesien zmiekl, ale w srodku jakas czesc ciagle spieta. Noga boli okrutnie. Szkoda mi mlodej jak nie wiem. Gorac okropny - jest 7:40 i juz ponad trzydziesci stopni, a w ciagu dnia ma skoczyc do ponad 40... Ja ledwo sie ruszam wiec pewnie bedziemy musialy siedziec w domu, a juz mialam nadzieje zabrac Kostke do klimatyzowanej biblioteki. Niestety nie dojde Za chwile rozejrze sie za kinami. Moze cos dla dzieciakow graja i dostepnym miejscu. Cos mi sie zdaje, ze ogloszono heat alert, wiec bilety powinny byc w przyzwoitych cenach ;-)
Dzieki. Niestety kurcz nie daje za wygrana. Niby miesien zmiekl, ale w srodku jakas czesc ciagle spieta. Noga boli okrutnie. Szkoda mi mlodej jak nie wiem. Gorac okropny - jest 7:40 i juz ponad trzydziesci stopni, a w ciagu dnia ma skoczyc do ponad 40... Ja ledwo sie ruszam wiec pewnie bedziemy musialy siedziec w domu, a juz mialam nadzieje zabrac Kostke do klimatyzowanej biblioteki. Niestety nie dojde Za chwile rozejrze sie za kinami. Moze cos dla dzieciakow graja i dostepnym miejscu. Cos mi sie zdaje, ze ogloszono heat alert, wiec bilety powinny byc w przyzwoitych cenach ;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mogę powiedzieć że na dzisiaj mam koniec. Siedzę u mamy z chłopcami i jej domu i zwierzaków pilnuję. Mama z siostrą wybyły na 2 dniową wycieczkę więc czeka nas nocowanie ;-) chłopcy niezbyt szczęśliwi ale nie ma innej opcji.
Matko ja już zapomniałam jak tu cicho... żadnego szumu od drogi, ptaszki śpiewają, słonko świeci...ummm
Gosieńko ty się szykuj na początku sierpnia ;-) mam zamiar cie z chłopcami napaść jak A. pojedzie maszynę uruchamiać. Jeszcze niestety nie wiem dokładnie kiedy ale dam ci znać
Zdjęcie po fryzjerze wstawie jutro albo we czwartek bo teraz nie mam jak go zrobić ;-)
A właśnie... byłam dzisiaj w biurze podróży i pytałam jak mamy wyloty... wylatujemy 18.08 o 3:40 z katowic...to tam spoko luzik ale powrót mamy nieziemski...wylatujemy 1.09 o 20:10 z F. a w Katowicach jesteśmy... 2:05 ja jestem ciekawa jak ja rano z J. do szkoły na rozpoczęcie się doczłapie??
Przyznam że myślałam że wyloty będą tak żeby w polsce być późnym wieczorem...
Matko ja już zapomniałam jak tu cicho... żadnego szumu od drogi, ptaszki śpiewają, słonko świeci...ummm
Gosieńko ty się szykuj na początku sierpnia ;-) mam zamiar cie z chłopcami napaść jak A. pojedzie maszynę uruchamiać. Jeszcze niestety nie wiem dokładnie kiedy ale dam ci znać
Zdjęcie po fryzjerze wstawie jutro albo we czwartek bo teraz nie mam jak go zrobić ;-)
A właśnie... byłam dzisiaj w biurze podróży i pytałam jak mamy wyloty... wylatujemy 18.08 o 3:40 z katowic...to tam spoko luzik ale powrót mamy nieziemski...wylatujemy 1.09 o 20:10 z F. a w Katowicach jesteśmy... 2:05 ja jestem ciekawa jak ja rano z J. do szkoły na rozpoczęcie się doczłapie??
Przyznam że myślałam że wyloty będą tak żeby w polsce być późnym wieczorem...
Ostatnia edycja:
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Przejrzalam seansy w kinach i udalo mi sie znalezc Monster University, cool. Znalazlam tez najdluzsze mozliwe polaczenie komunikacyjne z kinem. Hehe jak szukalam Kurdow, to jedyny seans byl w kinie oddalonym o 1.5h jazdy autobusem, a MU zaledwie o 40min., ale dobre i to. Naszprycuje sie prochami i jakos dokustykam na przystanek i czeka nas jakies 4h w klimatyzowanych pomieszczeniach. RAJ!!!