reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosieńka - dzięki za instrukcję obsługi Aniezowej :-D:-D Już ja ustawię J co by porządny gar żarcia naszykował :-) Zielona za to prosta w obsłudze :-D:-D polać jej tylko trzeba , ale to zupełnie jak mi :-D

Aniez kuruj się .

Dziękuję za życzonka :tak:Jakoś przeżyłam te urodziny :angry:

Annaoj skąd ja to znam , wychowałam troszkę ale i tak czasem się zdarza . Ja też z domu na palcach wyłażę jak muszę z rańca .

Gosieńka - pokazywałam już Aniezowej na fejsie ale i Tobie zaprezentuję hit firmy Hama . No bo ja to padłam jak zobaczyłam . I jak słusznie Aniez zauważyła jeszcze ta cena za przesyłkę :-D:-D
HAMA Zestaw szkolny Sammies by Samsonite GOAL (3365832415) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Zielona za to prosta w obsłudze
laugh.gif
laugh.gif
polać jej tylko trzeba , ale to zupełnie jak mi
laugh.gif
hehehe, cos w tym jest. Grunt to postawic sprawy jasno. Niestety znam takich, ktorzy twierdza, ze w trunkach nie gustuja, natomiast dziwnie czesto w kiblu znikaja i w jeszcze dziwniejszym stanie zen wracaja...

Kurcz lydki w trakcie cwiczen mnie dopadl. Hehe tak skurczybyk wredny, ze juz 5 h trzyma. WLasciwie to teraz to juz tylko ogromny bol. Miesien nieco zmiekl, ale i tak zwijam sie z bolu... W klubie wszystkie trenerki kolo mnie skakaly, elektrolity przyniosly, kule rowniez. Najlepsze bylo jak w ciuchach treningowych z gatorade w reku wlazlysmy do sauny... Hehehe, po 5 minutach tam wyszlysmy jak pijane. Mala kustyka za mna i wola ouch, ouch. A poza tym rzuca we mnie balonami i krzyczy happy birthday!

Witam na szybko bo zaraz jadę stonkę odstawić do przedszkola.

Aniam matko kogoś porąbało z tą ceną :no: :szok:
Zielona oby szybko ten ból przeszedł.

Idę dzisiaj do fryzjera :-D jupi bo już patrzeć na siebie nie mogę ;-)
Nara

gosienkag - no przy Kubie to ja nie wiem czy się wyśpię ;-) się okaże :-)

aniez - w tygodniu roboczym owszem... ale w weekend z reguły nadrabiam.

zielona - no to ładnie Cię złapało... :eek: mam nadzieję, że Ci już przeszło

Agnieszka - miłej wizyty u fryzjera :-)

dzisiaj założyłam moje nowe szpile do pracy... dobrze, że zapobiegawczo wzięłam ze sobą cichobiegi... oj jak było miło zmienić buty :-) ale i tak je uwielbiam bo są niebieskie :-D nawet Q rano powiedział: "wow, mamo ale masz ładne buty, ładnie wyglądasz, są takie niebieskie" :-D

Witam.

Aniam ja cały czas mówię, że ze mnie jest żarłok ;-)

Kici- u Gosieńki sobie pośpisz... ona za niańkę robi, do tego sama się do tej roboty rwie :p mój Kubula już nawet rano nie próbował do rodziców chodzić, tylko do cioci leciał z wizgiem opon.

Pogoda cudna od rana. Dzisiaj robię imprezkę dla rodziny, także chatę będą mi dewastować :p

Ostatnia edycja:
Witam,
zaszaleliśmy wczoraj w ikei a wcześniej M. z factory spodnie kupował, pies mnie spacerem przed północą dobił i przespałam noc jak dziecko, a rano taaaaaaak mi się nie chciało wstawać. Dziś w planach mam zakup firan i zasłon, jadę do jakiejś wielkiej hurtowni na Świebodzkim, bo w necie mojego rozmiaru trafić nie mogę, a jak się pojawił to 3 razy aukcje przegapiłam.
Pies mi się na porannym spacerze wyrwał tak, że smycz wyciąganą 10m puściłam bo nie utrzymałam łajzy. Na szczęście nie biegłam za nim tylko powiedziałam stoooop i powoli i właśnie na to "powoli" zwolnił, a ja smycz złapałam, uff.. ale gorąco mi się zrobiło od razu bardzo:-)

monia - będę teraz częściej do Was zaglądać, więc jeszcze będzie okazja:tak:

aniez - chętnie się do rynku wybiorę, daj konkretnie znać w który dzień i o której Ci pasuje, ja dyspozycyjna jestem.

zielona - Kostka słodka! A jak Ty się masz? Doszłaś do siebie?

Witamy się :-)

Super pogoda się zapowiada , słoneczko i żadnej chmury na niebie :-)
Jadę dzisiaj do Legnicy na mały handelek jajeczno - kurzy i już mi się buzia uśmiecha bo w planie mam też zakup sandałów :tak:no i może do h&m wpadnę bo są przeceny :tak:

Aniez kuruj się kobieto. Mnie tam nie przeszkadzają ranne ptaszki ;-) a już teraz po wyznaniach Bartusia to w ogóle ;-):-) udanej imprezy :tak:

Agnieszka nie ma jak wizyta u fryzjera ;-) fotki oczywiście wrzuć :tak:

Nata zdrówka dla Julki

Monia grunt to refleks :-D:-D:-D

Aniam polecam się na przyszłość:-D Cena tego plecaka :szok: to chyba dla vipów;-)

Kici zabieraj te szpilki do mnie, jak do sklepu wiejskiego pójdziemy to będą mieli o czym gadać :-D co do butów to dla Kuby na bank kalosze weź bo zabawa w błocie obowiązkowa :tak:

Elvie udanych zakupów :tak:

Mamusia lepiej dzisiaj?

Czas się ogarnąć i dzieciaki na dwór wywalić bo od rana szaleją, zwłaszcza Helenka lata za chłopakami z jakąś piosenką o duchach , zakłada na siebie kołdrę i ich straszy :-) Coraz częściej nachodzi mnie myśl byle do września ;-)

Papatki

Oj będzie dzisiaj sajgon w domu ;-) okienko mi dzisiaj wywalają i zamurują go. A od środka trzeba kartongips założyć i zaszpachlować i wygładzić...ufff syfu będzie. Ale dzięki temu skończy mnie to okienko wkurzać. Bo nie dość że na ściance o wysokości 95 cm to jeszcze w takim usytuowaniu że dojść do niego nie mogę bo łóżko tam stoi...
A jak mi to zrobią to od jutra chwytam się malowania sypialni :-) Malujemy beckersem bo wierzę tej firmie i mam ją sprawdzoną :tak: Salon malowany był 3 lata temu i dalej ma takie same nasycone kolory jak po malowaniu. Czyszczenie zabrudzeń wodą i wodą z płynę nie powoduje widocznych różnic więc mogę z czystym sercem polecić :tak:

hejka

Młody ma dzisiaj dzień pytań dziwnych, oszaleć można. W końcu wzięłam mu książkę poczytać, co by chociaż na chwilę w ciszy posiedział;-)
B mi wczoraj zdjęcia szczeniaków podesłał, myślę, że uważa, że w razie czego będzie nam wszystkim łatwiej jak będzie czworonóg drugi w domu. Oczywiście głośno tego nie mówi, tylko jest, że przecież chciałam drugiego psa. Sama nie wiem co robić, wczoraj pół dnia się zastanawiałam, przemyśliwałam i decyzji nie podjęłam. Trochę się obawiam jak damy z młodym psem i małym dzieckiem, a do tego jeszcze pies nie w pełni sprawny:confused:

Aga fotę wrzuć po.
Kici Kubek boski, ja uwielbiam komplementy mojego syna.
Aniez udanej imprezki.
Gosieńka udanego handelku i zakupów.
Elvie udało Ci się namierzyć w Twojej okolicy ludzi od zaprzęgów, myślę, że Luckiemu dobrze by to zrobiło. Udanych zakupów.

uciekam na necie zakupy robić, bo z dnia na dzień odkładam

reklama
Hej:-)

Pogoda sie u Nas skiepścila, co prawda nie pada ale sloneczka zero i jakieś 21 stopni. W sumie to nawet mi to odpowiada bo dojeżdżając codziennie rowerem na rehabilitacje i tak się zgrzeje;-)

Urlopik zaklepany przez szefa juuupi, wygląda na to ,że po chorobowym wraacam na 7 dni do pracy a później 3 tygodnie urlopu, sama w to uwierzyć nie mogę i mam nadzieję, że nikt mi tego nie zaburzy heheheh. Wczasy nad morzem tez zaklepane , jedziemy na tydzien i liczę na ładną pogodę:-0

kittek, dziękujemy za zaproszenie, ale jeśli dobrze kojarze to Wy do gosienki chyba jedziecie;-0

aniam....woooow cena plecaka powala, jestem ciekawa czy ktoś takie drogie kupuje...

aniez ...Ty żarłok??? jakos nie zauważyłam...

zielona...uuu współczuje bólu mam nadzieję ze z dnia na dzień juz lepiej;-)

annaoj no to masz niezły orzech do zgryzienia, ale jak nie jesteś pewna to moze poczekaj aż Wiktor troszkę podrośnie i wtedy pieska weźmiecie:-)

elvie...heheheh to się nabiegasz z tym swoim psiakiem:-)

Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszę tych spotkań, że też musze tak daleko mieszkać no wwwrrr. Ja tam uwielbiam podróże, kocham morze ale i gory, w zasadzie dostosowuje sie do okoliczności przyrody. Lubie się wylegiwać z książeczką na plaży ale lubie też łazić po górach:-). Nie zapeszając mam w glowie plan by we wrześniu na jakis weekendzik w góry jeszcze wyskoczyć, jak się wszystko uda to kto wie:-0

Aha ktoraś pisala o wspólnym Sylwestrze w górach. W sumie to wstępnie rozmawiałam z T i może, może:-), tylko powiedzcie mi kochane czy Wy planujecie z dziećmi czy beż. Bo jak beż to szczerze mówiąc z góry odpadam. Może dziwoląg jestem ale nie lubie się z moimi zuczkami na dłużej rozstawać heheheh i wiem ,że źle bym się bawiła mając świadomosć ,że one tak daleko ode mnie. T się nieraz ze mnie śmieje ,ze powinnam juz odciac tę pepowinę, ale mnie tak dobrze, kiedyś moje dzieci same ją odentną, poki co ja nie zamierzam :-)

Ok, przydaloby sie do pracy wziąć, ale przyznam szczerze ,że strasznie mi sie nie chce.....ech

Do góry