reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was!!

Wróciliśmy ze spotkania w szkole podstawowej... J. jest zachwycony! Pani mu się bardzo podoba :tak: a że jak składałam wniosek o przyjęcie J. do szkoły to mogłam mieć życzenie która wychowawczyni to głupotą byłoby z tego nie skorzystać :-) więc na 99% będzie to ta pani która J. przypadła do gustu :-D
Babka ma super podejście do dzieciaków. Wypytała mnie od razu o J. bo wie że tutaj do przedszkola nie chodzi. Powiedziałam jej jak to tam wygląda. Pytała co umie tak z ciekawości. I stwierdziła że dla niego kolejny rok w przedszkolu byłby stratą :tak: a z nieśmiałością sobie poradzą :tak: A jak jest inteligenty i dużo umie to sie mu znajdzie dodatkowe zajęcie żeby innym dał popracować :-D
I jestem spokojniejsza ;-) teraz tylko byle do września :-D bo J. już chciał jutro do szkoły iść bo mu się piłkarzyki w świetlicy podobały :-D

reklama
Ciągle zaglądam i czekam na wieści o dziewczynach.

Agnieszka super że Jankowi się spodobała wizyta w szkole i że pani przypadła mu do gustu :tak: Widać od razu że babka konkretna bo już podchodzi do dziecka indywidualnie :tak:

Elvie &&&&&& zaciskam za dzisiejszą konferencję , dasz radę tego jestem pewna :tak:

Anna już jednej kwietniówce jajka wysyłałam :tak: tylko wiadomo trzeba odpowiednio zapakować no i koszt wysyłki i wtedy wiadomo że jajko wychodzi trochę drożej ( normalnie biorę 70 groszy za sztukę ) ale jakbyś była chętna to daj znać :tak::-)
Zdrówka dla ciebie i Alicji.

gosia niech Hance zęby szybko wyjdą to będziesz miała trochę spokoju i mała nie będzie się tak męczyć.

Ja tylko na chwileczkę
po pierwsze chora (obstawiam alergię bądź zatoki)
po drugie mąż zaczął remont u Natalki w pokoiku , więc mam sajgon w całym domu

Ella mam nadzieję, że maleństwo jest już przy tobie ale kciuki zaciskam mocno &&&&
Elvie &&& za dzisiejszą konferencję
Polusiu 100lat nasza trzylatko :-);-)

całą resztę ściskam mocno i gorąco (OBY DO WIOSNY- TEJ PRAWDZIWEJ A NIE OSZUKANEJ ASTRONOMICZNEJ)

Ella gratulacje!! Niech się zdrowo chowa.
Mamusiu zdrówka!

Wróciliśmy właśnie ze spacerku. Korzystamy póki jest słonko i ponad +10 st :-) bo od jutra ma znowu się zachmurzyć i wrócą minusowe temperatury...

Wiosna niby przyszła ale to co zapowiadają nie jest optymistyczne a szkoda...

HejAle wieści.... Ella gratulacje!!!!!!!!! Niech dzidzi zdrowo sie chowa! Ale niespodzianke zrobiłyście.Wracaj szybko do formy po cc.Pola- nasza pierwsza 3-latko....zdrowka, duzo uśmiechu na twarzy i duzo miłości.Elvie-&&&&&Gosieńka- tez krece taki interes jajowy, tylko teraz to oddaję na sklep przy okazji jak K stoji co 2 dni.Buka mi sie smiała jak był ten bum jajowy co poszły po tych aferach w góre ceny to po 1zl szt ogarniałam, raz dwa miałam na swoje wydatki.Agnieszka- fajnie ze małyemu sie i Tobie podobało w spr przedszkolAmAMUSIA - SORRKI ZE NIE ZADZWONIŁAM.ALE ZAPRASZAM DO NAS Zdrówka chorujacym!

reklama
Do góry