reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella gratulacje :-):-):-) Niech córcia zdrowo rośnie :tak:

Agnieszka u nas też dzisiaj słonecznie i ciepło , ale nie tak jak u was

Mamusia zdrówka

Filonka to prawda zawsze to jakiś grosik wpadnie :tak: Ja na święta ceny nie podwyższam bo wolę mieć cały czas klientów, ale prawda jest taka że szał jakiś na te ceny jajek:no:

Wronka przesyłam ode mnie słoneczko :cool2:

reklama
cześć dziewczyny

aniez
ona nam zaleciła nie SI ale psychomotorykę w ośrodku lub terapię słuchową Tomatisa ale on na tą słuchową się nie nadaje jeszcze bo on nie wytrzyma na słuchawkach te 30 min. Mam zamiar zapisać na Tomatisa do Kajetan z tym że to będzie w przyszłym roku dopiero. Co do integracyjnego mały nie ma najmniejszych szans się dostać bo są tylko w W-wie najbliższe i bardzo obłożone.

Agnieszka super że ten niedosłuch się nie potwierdził:-) Zdrówka dla chłopaków

elvi ty jak zwykle w biegu, podziel się energią. Co do wyjazdu to ważne że dotarłyście cało i zdrowo w obie strony ty jeszcze się najeździsz

ella
GRATULUJĘ CÓREŃKI

annaoj
dziękuję ci bardzo za te informacje poszukam tych płyt.

zielona niezła ta twoja mała flirciara po mamusi:-D Zdrówka

Ostatnia edycja:
Elka, gratuluje!

Zdrowka dla niedomagajacych.

My mimo kaszlu polazlysmy do klubiku. Mloda jak zawsze zachwycona. Szkoda tylko, ze po powrocie marudzila przez godzine. Troche odpoczela, pozarla moj obiad swojego nietknawszy i juz nieco lepiej. Mam nadzieje, ze dzis pojdzie spac o rozsadnej porze, bo ostatnio do poznej nocy siedzi - wczoraj do 23ej...

Ella gratulacje wielkie!! Szybkiego powrotu do domu.
Gosieńka teraz na Święta to teście już nam zamówili swojskie, mnie to taka dostawa na stałe by się przydała
Mamusia zdrówka.
Zaliczyliśmy dzisiaj dwa spacerki do lasu. Trza korzystać póki pogoda znośna, bo od jutra już coraz gorzej. Czuję się wykończona, najchętniej to bym się jak Karen zwinęła w kłębek i zasnęła.

hehe, annaoj, spojrzalam sobie na Twoje suwaczki i przyszlo mi na mysl, ze strasznie mi sie Twoja ciaza dluzy... hahaha
U innych dziewczyn jakos tak szybko poszlo ;-) ledwie wstawily suwaczki, a juz im dzieciaki z brzuchow wyskoczyly :tak: Przyplywu energii Ci zycze!

A co tam u Onki? Jej ciaza tez mi sie dluzy hehehe

Oj mi tez sie dluzy, Zielona ;-)

Jestem, ale takie u mnie nudy, ze nie ma co pisac :-) Najgorzej, ze nie zapowiada sie szybki porod. Znowu pewnie przenosze.

Ella, gratuluje coreczki :-) Mialysmy prawie taki sam termin i zazdroszcze ci, ze juz po wszystkim.

mamusia - zdrówka!!

zielona - Ty agentka jesteś z tym dłużeniem się;-) Ciekawe jak nam się Twoja ciąża będzie dłużyć:-p;-):-D Wpuścili Was mimo kaszlu? U nas by pogonili..

gosienko - do mnie też słońce wyślij koniecznie!!

Maciek oczywiście w dniu konferencji koncertować musi, mama znów focha strzeliła, słów brak..

Miłe jest to, że doczekałam się mojego galaxy note II:happy: Będę miała od jutra nowy numer w play, wrzucę Wam na zamknięty.

Ok, zmykam się szykować. Start pokoju konferencyjnego o 20:00, szkolenie zaczyna się o 20:30. Tremęmam chociaż to nie ja mówić dzisiaj będę, ja tylko zapowiadam.

Elvie, no to Ci sie podluzy... :tak: Do klubiku nas wpuscili, bo mloda nie kaszle jak gruzlik ;-) Ot, od czasu do czasu zakaszle, ale nic strasznego. No i taki kaszel to jej sie moze utrzymywac dlugo, po pogoda temu sprzyja. Wczoraj nas zasypalo, a dzis slonce piekne, wszystko topnieje, plucha... Jutro znow moze padac... I tak sie miesza. Polskie przyslowia maja swoje odzwierciedlenie w kanadyjskiej pogodzie. :tak:
Powodzenia na konferencji!

Onka, no to zeby mloda za dlugo w brzusiu nie siedziala ;-)

reklama
Ella ale wieści :-D
Gratuluje, teraz szybkiego powrotu do pionu i mnóstwo radości z kruszynki
Wczoraj byłam tak zdechła przez to gardło, że nie wchodziłam na BB, a tu takie wieści.

Do góry