reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ewka - gapa ze mnie, dopiero doczytałam, że Ty dzisiaj świętujesz. Sto lat kochana i miłości nade wszystko:tak:

U nas choinka zaliczyła wywrotkę i kilka bombek się potłukło i szpic, oczywiście wszystko pod kontrolą Lenki:-D M. się najpierw trochę nawściekał, bo odkurzać musiał na nowo i szkło zbierać, a później stwierdził, że Lenka to jego krew:-D Wszystko skończyło się szczęśliwie a Lena teraz przechodząc obok choinki paluszkiem pokazuje nu-nu-nu, że nie wolno ruszać;-)

Mnie jeszcze zawijanie krokietów czeka i doprowadzenie siebie do ładu, wskoczenie w jakąś kieckę. Reszta gotowa i pierwszej Gwiazdki wypatruje:-)

reklama
Ja już też gotowa, spakowana i głodna
Antek śpi- chyba wyczuł, że coś się dzieje bo poszedł spać dopiero o 14- gdzie normalnie sypia ok. 11...szoook.Mam nadzieje że wstanie głodny bo znowu mi od wczoraj głodówki urządza.

Ewcia- Tobie kochana kolejna porcja życzeń z okazji urodzin i imienin

Kochane- jeszcze raz najlepszego

p.s
Elvie- ja tam od razu wiedziałam że Lenka ma diabełki w tych węgielkach :)

Kochane!!!! Chciałabym Wam życzyć spokojnych, radosnych Świąt, spędzonych w rodzinnym gronie. Niech się Wasze oczy smieją i serce raduje, a miłości Wam nigdy nie brakuje!!!
Cieszę się,że jestem tu z Wami!!!

altools_christmas_desktop_wallpaper_29081[1].jpg

Ewci spełnienia marzeń i sto lat!

Kochane Kwietnióweczki
życzę wam i waszym rodzinom miłości dzięki której można wszystko, spokoju by móc troszeczkę odpocząć, odwagi by walczyć o to co słuszne, stanowczości gdy jej potrzeba, radości bez granic, zdrowia by móc wszystko zrealizować, kasy żeby było łatwiej. Życzę wam aby każdy dzień nie tylko te święta były przepełnione rodzinnym ciepłem...

Ewuniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń!

Net mi chodzi tak wolno że normalnie wolniej się nie da... (u nas już dawno po wieczerzy. Prezenty trafione!) Uciekam Pa!

Ja tez chcialam wam zlozyc zyczenia Wesolych radosnych i spokojnych Swiat mile spedzonych z rodzina i przyjaciolmi.
Duzo usmiechu milosci i wszystkiego co najlepsze.

Ja taka pojedzona ze ledwo oddycham.Ami tez mnie mile zaskoczyla bo otwierala japke na wigilii az milo.
Uciekam bo mamy gosci.

Gosiek suuper,że Amelce apetyt dopisuje!

My wróciliśmy od rodziców po kolacji. Było pięknie :) Moja mała pszczółka, chodziła z opłatkiem do wszytskich wyciągała swoją malutką rączkę do wszystkich aby się podzielić, później wysłuchiwała życzeń, dawała buziakia i przytulała się do każdego, a ja miałam łzy w oczach ze wzruszenia.
Prezenty rozdawała wszystkim, a ile przy tym radości miała.
Na kolację zjadła łososia z ziemniaczkiami, serniczek, no i mnóstwo czekoladek. Ja jej pozwoliłam na jedną,ale spryciula wyżebrała od kuzynów jak nie widzieliśmy duuużo więcej.

Cały wieczór śpiewała do mikrofonu, który dostała i tańczyła wyciągając wszytskich po kolei.

Teraz ja oglądam filmik objadając się ciachem, a mój T jest na pasterce. Mnie coś złapało i siedzę pociągająca pod kocykiem.
Jutro chcemy pojechać do kościółka gdzie jest szopka z żywymi zwierzątkami, a później do mojej siostry na obiadek i znów będzie bardzo rodzinnie bo będą wszyscy.
W poniedziałek zapowiada się spora impreza bo T ma urodziny. Mam nadzieję,że nie zabraknie krzeseł jak w zeszłym roku, bo zjechało się wtedy 21 osób. Muszę się psychicznie nastawić na spore zamieszanie.
Wszytsko jest super, tylko nie lubię tego sprzątania po imprezie.

Zmykam spowrotem pod kocyk,

jeszcze raz spokojnych i radosnych świąt kochane!

Dziewczyny święta to magia - po wczorajszym dniu pełnym wrażeń - Julka pospała dzisiaj do 8:30 - przyciągnęła teraz do salonu posciel i prawie wszystkie prezenty i bawi się.

My wczoraj poprztykalismy się z małżem więc nie było takiej atmosfery jakiej bym sobie życzyła - no cóz bywa i tak

Jeszcze raz weosłych świąt

reklama
Do góry