reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witajcie

magia świąt sprawiła, że i Daga się pojawiła :-) Daga, nie znikaj, please .....

u nas było pięknie...święta spędzamy u Teściowej i jak co roku przesadziliśmy z ilością potraw...było chyba 19 :szok:...no ale tak to jest jak 2 panie domu chcą się wykazać :-)

prezenty Hankę nie interesowały, bardziej podekscytowana była samodzielnym jedzeniem przy stole 'dorosłymi' akcesoriami i mieszaniem ryby po grecku z gruszkami i karpiem :-)

za to L zachwycona, była nawet na pasterce i ponoć pięknie się zachowywała...ja poszłam spać o 22, bo trochę chora jestem, więc z Hanią grzałam się pod kołderką...dziś obżarstwa ciąg dalszy...

reklama
A ja dziś lajcik z jedzonkiem o ile można .
Ale rodzice moi do nas przyjechali .
Dostałam na gwiazdkę kaskę na paszporty :-D:-D , bo nastąpiła wakacyjna zmiana planów .
jutro Szymka chrzestny przyjdzie to Szymkowi się jeszcze coś dostanie spóźnionego .
W pierwszy dzień po świętach jadę na shooping nabyć sobie prezent

U nas dzisiaj w ciągu dnia leniwie:-)
Jutro za to będą goście i impreza urodzinowa M.:happy:
Lecę zaraz biszkopta nasączyć, bo torta sama dla M robię - biszkopt czekoladowy, przekładany bitą śmietaną i wiśniami z amaretto. Udekoruję świeżymi kwiatami i jutro się Wam pochwalę;-)

Elvie- pochwal się pochwal :-)

Jeny Aniam Ty już wakacje planujesz... szalona :-D ja stanęłam na wyjeździe czerwcowym, dalej nie mam siły planować, tym bardziej, że jak mój mąż ma rozplanować urlop to jest kłopot... szczęśliwie namówiłam go na wolne do końca roku :-D

Ja się nawtykałam ;-) ale wyrzutów sumienia nie mam, bo smaczne było :-D u nas rodzinnie, albo my tam, albo rodzina u nas... jutro maroatonu rodzinnego cd. Czyli wytarzam się na łonie rodziny na maksa i na jakis czas mi starczy :-D

Bartek pod choinką szalał, najbardziej podobało mu się rozrywanie papieru :-D

Elvie- pochwal się pochwal :-)

Jeny Aniam Ty już wakacje planujesz... szalona :-D ja stanęłam na wyjeździe czerwcowym, dalej nie mam siły planować, tym bardziej, że jak mój mąż ma rozplanować urlop to jest kłopot... szczęśliwie namówiłam go na wolne do końca roku :-D

Ja się nawtykałam ;-) ale wyrzutów sumienia nie mam, bo smaczne było :-D u nas rodzinnie, albo my tam, albo rodzina u nas... jutro maroatonu rodzinnego cd. Czyli wytarzam się na łonie rodziny na maksa i na jakis czas mi starczy :-D

Bartek pod choinką szalał, najbardziej podobało mu się rozrywanie papieru :-D

to i tak zaplanowAŁAŚ dalej niż ja :-D bo my ,lecimy 25 maja :-D potem jest euro więc koczujemy w domu . a wy tak w czasie euro jedziecie ?
W wakacje nie wiem co będę robiła . ale małżon coś marudził o zakopcu lub okolicach

Dziewczyny spoznione ale do spelnienia. Mialam nadzieje ze uda sie w Wigilie ale jednak nie udało się.

Z okazji świat życze wam spokoju, pelni rodzinnego ciepla, spelnienia wszystkich marzen tych malych i tych dużych, pociechy z naszych malych skarbow, i tych większych też. Merry Christmas every one ! :-)

A my Wigilie spedzilismy u mamy, potem na 19 do tesciow, wczoraj przesiedzielismy u mojej mamy, a dzis w domu caly dzien cieszymy sie swoja obecnoscia, chrzestny Tosii nas odwiedzi :-)

Ostatnia edycja:
Aniez a tak jeśli chodzi o wyjazdy to ja Ciebie i wszystkie laski ze śląska podziwiam za jazdę nad nasze morze :tak::tak: ja po przejeździe od nas to jestem tak styrana jakbym nie wiem gdzie jechała . Ile godzin wam to zajmuje ? Pominę już fakt że od was w 10 h to się jest we włoszech :-D więc tym bardziej szacun
my jeździliśmy tutaj już kilka razy , od wAS 10h i same autostrady :tak:
Google Maps
nie wskakuje trasa wpisz sobie siebie i bibione :)

Witam,
tort gotowy, uff.. Napisałam na nim "31 urodzinki Mariuszka" - to się M. ucieszy:-D

Lecę jeszcze paszteciki farszem nadziewać, a wrzucę do piekarnika jak już goście przyjadą, bo one na gorąco do barszczyku najlepsze. Obrus wyprasuję, nakryję do stołu i za siebie się wezmę, bo teraz wyglądam jak typowa kura domowa:-D

aniam - nam jazda nad polskie morze zajęła 6h, jechaliśmy z Lenką.

Witam,
tort gotowy, uff.. Napisałam na nim "31 urodzinki Mariuszka" - to się M. ucieszy:-D

Lecę jeszcze paszteciki farszem nadziewać, a wrzucę do piekarnika jak już goście przyjadą, bo one na gorąco do barszczyku najlepsze. Obrus wyprasuję, nakryję do stołu i za siebie się wezmę, bo teraz wyglądam jak typowa kura domowa:-D

aniam - nam jazda nad polskie morze zajęła 6h, jechaliśmy z Lenką.

Elvie ale pewnie w nocy ? Do włoch masz 10h tylko autostradami , z wawy 12:tak:
raz w 10h dojechaliśmy bo się kilku dobrych " pilotów " na trasie trafiło :-D
No i tam pogoda pewna .
Mi się marzy kiedyś pod namioty z vacansolei pojechać , bo tylko w domkach byliśmy . a namioty fajne z podłogą , łozkami , kuchnią . Ale ja to szwendacz jestem:-D
Nasze morze lubię , ale tam to zawsze do rodzinki mogę jechać .

U mnie małżon w kuchni szaleje bo zaraz jego dzieciaki przyłażą a potem SZymka chrzestny
i po świętach .

reklama
jak zwykle mnie wsysło:-) więc dopiero dziś życzę Wam

wszystkiego, co najlepsze, szczęścia, miłości, spełnienia marzeń i pociechy z ananasków małych:-)

dziękuję bardzo za życzonka!

Katik pamiętałam o urodzinkach Ł, tylko do kompa nie dotarłam... wszystkiego naj dla niego!

Elvie 100 lat dla M.!

Do góry