reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

A i jeszcze chciałam się Wam pochwalić, że moje dziecko przyniosło nam dziś śniadanie do łóżka:tak:
wczoraj cukierki i ciastka na choince powiesiłam, więc mała zerwała dzisiaj te, które dosięgła, dała na swój talerzyk i przyniosła do nas do łóżka:-D

reklama
Ja rowniez skladam Wam Dziewczyny zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia. Niech pierwsza gwiazdka spelni wszelkie Wasze zyczenia, a wspolne dzielenie oplatkiem niech polaczy wzystkie serca.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQe-vvHDXoJNKpx-81SeAgOIXOAfw7f7-zS0DPjHOAyw-qQoBf merry_christmas.jpghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQe-vvHDXoJNKpx-81SeAgOIXOAfw7f7-zS0DPjHOAyw-qQoBf

Ewusia, sto lat Kochana dla Ciebie... Pociechy z Meza i dwoch przystojniakow.

Happy_birthday-20.gif

Ja rowniez skladam Wam Dziewczyny zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia. Niech pierwsza gwiazdka spelni wszelkie Wasze zyczenia, a wspolne dzielenie oplatkiem niech polaczy wzystkie serca.

Zobacz załącznik 419374

Ewusia, sto lat Kochana dla Ciebie... Pociechy z Meza i dwoch przystojniakow.

Zobacz załącznik 419375

Ewka masz przechlapane :-D:-D wigilia , imieniny i urodziny :-D:-D:-D
Wszystkiego dobrego :tak:

Zdrowych rodzinnych świąt , grzecznych dzieciaków , bogatego mikołaja .
Spełniania wszystkich dużych i małych marzeń
.
I dzięki że jesteście :tak:

Sernik nie padł :-D więc mam nadzieję, że smakuje, jak wygląda, a wygląda wyśmienicie :-D

Bartek za to śpi śliczniusio...a Kuba... Kuba czeka na prezenty :-D od rana ulubiony przezeń temat to kiedy przyjdzie Mikołaj :-D:-D:-D

Cześć kochane kobietki. Dojechaliśmy wczoraj po południu umęczeni ale szczęśliwi, że święta spędzimy rodzinnie. Net działa tu jeszcze gorzej, bo jedna strona otwiera się 5 min...

Dla wszystkich kwietniówek i naszych maluchów te życzenia

Dziś anioły latają po niebie
i ogłaszają Boże Narodzenie.
A gdy gwiazdka betlejemska zabłyśnie,
to życzenia spełni wszystkie.
Życzę wszystkiego co najlepsze,
Zdrowia, szczęścia i miłości,
A to wszystko resztę wynagrodzi.
Wesołych i ciepłych z rodziną spędzonych świąt.
Życzy Dorota Jacek i Paulinka!!!

Chciałbym podziękować wszystkim dobrym duszyczkom i mikołajkowi
;-) za pomoc, ciepłe słowa i wsparcie... Bez Was te święta nie byłyby tak cudowne :tak: Nie wiem jak mam wyrazić co czuję ale możecie się domyślać, że jest mi łatwiej stawiać czoła przeciwnościom i walczyć o Paulę. Wiem, że mamy szansę wyjść ze wszystkiego, ja w to wierzę.

Pozdrawiamy wszystkie rodzinki, odezwę się po świętach :-)

Kochane moje

Życzę Wam Spokojnych, Rodzinnych i pełnych miłosci Świąt Bożego Narodzenia:-):-):-)

Wczoraj szczęsliwie dojechalismy po 5 godzinach jazdy samochodem w gęstej mgle ale daliśmy radę.Teraz pijemy kawkę i co chwile dzieciaki przybiegają kiedy w końcxu wigilia będzie:-D

Ewka najlepszego kochana, zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy ze swoich mężczyzn:-)

Wszystkim chorującym zdrówka.

Pa

reklama
Do góry