reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

A i jeszcze chciałam się Wam pochwalić, że moje dziecko przyniosło nam dziś śniadanie do łóżka:tak:
wczoraj cukierki i ciastka na choince powiesiłam, więc mała zerwała dzisiaj te, które dosięgła, dała na swój talerzyk i przyniosła do nas do łóżka:-D

reklama
Ja rowniez skladam Wam Dziewczyny zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia. Niech pierwsza gwiazdka spelni wszelkie Wasze zyczenia, a wspolne dzielenie oplatkiem niech polaczy wzystkie serca.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQe-vvHDXoJNKpx-81SeAgOIXOAfw7f7-zS0DPjHOAyw-qQoBf merry_christmas.jpghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQe-vvHDXoJNKpx-81SeAgOIXOAfw7f7-zS0DPjHOAyw-qQoBf

Ewusia, sto lat Kochana dla Ciebie... Pociechy z Meza i dwoch przystojniakow.

Happy_birthday-20.gif

Ja rowniez skladam Wam Dziewczyny zdrowych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia. Niech pierwsza gwiazdka spelni wszelkie Wasze zyczenia, a wspolne dzielenie oplatkiem niech polaczy wzystkie serca.

Zobacz załącznik 419374

Ewusia, sto lat Kochana dla Ciebie... Pociechy z Meza i dwoch przystojniakow.

Zobacz załącznik 419375

Ewka masz przechlapane :-D:-D wigilia , imieniny i urodziny :-D:-D:-D
Wszystkiego dobrego :tak:

Zdrowych rodzinnych świąt , grzecznych dzieciaków , bogatego mikołaja .
Spełniania wszystkich dużych i małych marzeń
.
I dzięki że jesteście :tak:

Sernik nie padł :-D więc mam nadzieję, że smakuje, jak wygląda, a wygląda wyśmienicie :-D

Bartek za to śpi śliczniusio...a Kuba... Kuba czeka na prezenty :-D od rana ulubiony przezeń temat to kiedy przyjdzie Mikołaj :-D:-D:-D

Cześć kochane kobietki. Dojechaliśmy wczoraj po południu umęczeni ale szczęśliwi, że święta spędzimy rodzinnie. Net działa tu jeszcze gorzej, bo jedna strona otwiera się 5 min...

Dla wszystkich kwietniówek i naszych maluchów te życzenia

Dziś anioły latają po niebie
i ogłaszają Boże Narodzenie.
A gdy gwiazdka betlejemska zabłyśnie,
to życzenia spełni wszystkie.
Życzę wszystkiego co najlepsze,
Zdrowia, szczęścia i miłości,
A to wszystko resztę wynagrodzi.
Wesołych i ciepłych z rodziną spędzonych świąt.
Życzy Dorota Jacek i Paulinka!!!

Chciałbym podziękować wszystkim dobrym duszyczkom i mikołajkowi
;-) za pomoc, ciepłe słowa i wsparcie... Bez Was te święta nie byłyby tak cudowne :tak: Nie wiem jak mam wyrazić co czuję ale możecie się domyślać, że jest mi łatwiej stawiać czoła przeciwnościom i walczyć o Paulę. Wiem, że mamy szansę wyjść ze wszystkiego, ja w to wierzę.

Pozdrawiamy wszystkie rodzinki, odezwę się po świętach :-)

Kochane moje

Życzę Wam Spokojnych, Rodzinnych i pełnych miłosci Świąt Bożego Narodzenia:-):-):-)

Wczoraj szczęsliwie dojechalismy po 5 godzinach jazdy samochodem w gęstej mgle ale daliśmy radę.Teraz pijemy kawkę i co chwile dzieciaki przybiegają kiedy w końcxu wigilia będzie:-D

Ewka najlepszego kochana, zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy ze swoich mężczyzn:-)

Wszystkim chorującym zdrówka.

Pa

reklama
Do góry