reklama
Witam poniedziałkowo
weekend spędziliśmy u przyszłego szwagra na działce ależ tam jest pięknie wypoczełam zrelaksowałam się poprostu super :-)
aniam biedna Olcia szczęście w nieszczęściu że to mleczny ząbek
elvie chudzielcu z czego ty masz chudnąć z kości na ości ;-)
kamisia jak tam po wycieczce? dom do góry nogami w Szymbarku jest bezbłędny kilka lat temy byliśmy tam i bardzo miło wspominam
weekend spędziliśmy u przyszłego szwagra na działce ależ tam jest pięknie wypoczełam zrelaksowałam się poprostu super :-)
aniam biedna Olcia szczęście w nieszczęściu że to mleczny ząbek
elvie chudzielcu z czego ty masz chudnąć z kości na ości ;-)
kamisia jak tam po wycieczce? dom do góry nogami w Szymbarku jest bezbłędny kilka lat temy byliśmy tam i bardzo miło wspominam
Witam:-)
Moja córcia wstała dziś o 7.45, przespała całą noc!!
A teraz łazi po balkonie z tatą, M. kołdrę i poduszki wietrzy, a Lenka mu pomaga - zrzucając jaśki na podłogę i krzycząc przy tym "bach"
Lecę śniadanko jakieś czarować, bo Lenka zjadła tuż po przebudzeniu się, a rodzice do 10.00 w wyrku leżeli i oglądali z małą bajki:-)
Schudnąć to bym chciała do 57,5kg ale szanse marne przy moim obżarstwie.
Miłego poniedziałku!
Moja córcia wstała dziś o 7.45, przespała całą noc!!
A teraz łazi po balkonie z tatą, M. kołdrę i poduszki wietrzy, a Lenka mu pomaga - zrzucając jaśki na podłogę i krzycząc przy tym "bach"
Lecę śniadanko jakieś czarować, bo Lenka zjadła tuż po przebudzeniu się, a rodzice do 10.00 w wyrku leżeli i oglądali z małą bajki:-)
Schudnąć to bym chciała do 57,5kg ale szanse marne przy moim obżarstwie.
Miłego poniedziałku!
Hej laski
Wpadlam poczytać poki Olka zajeta ksiazka
Weekend mieliśmy udany, wczoraj nawet troche sie poopalalam Olka przekonywala sie do piasku z niezlym efektem troche sobie odpoczelysmy no ale dzis juz szara rzeczywistośc...
Po 9 u nas byla mega ulewa, zrobilo sie tak ciemno ze pozapalam swiatlo...
Olka przez weekend byla tak wygadana ze az ja nagrywałam bo nikt by nie uwierzył zresztą sama w szoku bylam
Uciekam do sklepu poki nie pada, Milego dnia!
Wpadlam poczytać poki Olka zajeta ksiazka
Weekend mieliśmy udany, wczoraj nawet troche sie poopalalam Olka przekonywala sie do piasku z niezlym efektem troche sobie odpoczelysmy no ale dzis juz szara rzeczywistośc...
Po 9 u nas byla mega ulewa, zrobilo sie tak ciemno ze pozapalam swiatlo...
Olka przez weekend byla tak wygadana ze az ja nagrywałam bo nikt by nie uwierzył zresztą sama w szoku bylam
Uciekam do sklepu poki nie pada, Milego dnia!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
ja tylko wpadłam jak po ogień żeby wam powiedzieć że u nas wszystko ok :-)
dzisiaj pogoda się skiepściła ale zobaczymy co będzie dalej
w czwartek zamiast do domu jeszcze raz do Olsztyna jedziemy a w piątek może w końcu ściągniemy do domu...
Pozdrawiam cipło i słonecznie :-)
dzisiaj pogoda się skiepściła ale zobaczymy co będzie dalej
w czwartek zamiast do domu jeszcze raz do Olsztyna jedziemy a w piątek może w końcu ściągniemy do domu...
Pozdrawiam cipło i słonecznie :-)
Katik
...jestem mamą...
Elvie- to widze, ze Lena sie naprawia, gdy Polka paskudzi ;-)
Obudzila mi sie wczoraj znow po 1.5 godzinie snu, i takiego powera dostala, ze nie spala do po 1. Musialam sie z nia ewakuowac do drugiego pokoju, by Ł sie choc troche wyspal zanim wstanie do pracy...
Dzis ide z mloda do przychodni, na przeglad.
Obudzila mi sie wczoraj znow po 1.5 godzinie snu, i takiego powera dostala, ze nie spala do po 1. Musialam sie z nia ewakuowac do drugiego pokoju, by Ł sie choc troche wyspal zanim wstanie do pracy...
Dzis ide z mloda do przychodni, na przeglad.
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Witamy się i my:-) Wczoraj postanowiłam spędzić czas z dżinksem na świeżym powietrzu, bo J na grzyby pojechał i tak 2 razy byłyśmy na spacerku, na placu zabaw, mała poganiała po trawce, tylko na spanie musiałyśmy do domu przyjść ;-) A rano nam się nie chciało wszystkim wstawać i potem się na biegu na rehabilitację szykowałyśmy. Paulinka pierwszy raz ćwiczyła dziś bez mamy i o dziwo dała radę a jak skończyła to przybiegła się do mnie przytulić, pierwszy raz w życiu tak spontanicznie
A teraz zmajstrowałam małe pranko i schnie, upał nie do zniesienia i pewnie nie wyjdziemy bo małą dusi.
Marta nagrywaj nagrywaj, później takie pamiątki są cudne
Idę poczytać co się dalej dzieje ;-)
A teraz zmajstrowałam małe pranko i schnie, upał nie do zniesienia i pewnie nie wyjdziemy bo małą dusi.
Marta nagrywaj nagrywaj, później takie pamiątki są cudne
Idę poczytać co się dalej dzieje ;-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Dziecko mi sie zupelnie popsulo i spac nie chce. Padam.
reklama