reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Katik, cos w tym musi byc. Odkad dopadla mloda zaraza, Wredzia budzi sie w srodku nocy i marudzi. Wlazi na mnie i tuli sie, zasypia i po chwili budzi sie. Koszmar. Wstaje o 7ej i tyle spania. Pozniej zdrzemnie si e po poludniu, ale tez najchetniej w moich ramionach. Na noc zasypia nie wczesniej niz o 20ej. A przez cala noc pobudki co chwile. No i juz w ogole nie chce spac w swoim lozeczku...

reklama
A ja poszłam sobie z koleżankami na kawkę i ciacha, wyszłam na 3h, wracam a moje dziecko już śpi.
Zasnęła M. o 18.30, więc jest szansa, że już jej wybudzać na kąpanie nie będę tylko pośpi do rana.
No, chyba że się sama wybudzi, ale to by za dobre nie było później bardzo późno zaśnie.

Lecę M. kolację czarowac, zajrzę do Was później.

Katik, Zielona - współczuję nieprzespanych nocek.

Aaaaaaaa dostałam MMS-a od Marty - Olcię na plaży - słodziak z niej:-)

kamisia jak tam po wycieczce? dom do góry nogami w Szymbarku jest bezbłędny kilka lat temy byliśmy tam i bardzo miło wspominam :tak:

Szymbark to mi sie wybitnie z napojem na T kojarzy...najlepiej jabłkowo-miętowym :-) i tyle :-)

Bry Wieczór...

ja tam Was podczytuję, ale jakoś weny na pisanie mi brakuje...zresztą produkcja tutaj jak za czasów światowego kryzysu z 2008, więc szybko się nadrabia :-)

Ja dziś próbowałam z moją Halinką auto wymyć...yhmmmm... najpierw zlała się szlaufem z wodą, potem moczyła w wiadrze z pianką, a na koniec te pomyje z wiadra wylała sobie na głowę :-) dobrze, że ciepło...dziś to było prawdziwe dziecko wojny :-)...

Elvie ja tak wczoraj pooglądałam sobie tą bachatę, co za cudowny taniec...sam sex...pokazałam M i chciałam namówić na zapisy, ale się nie dał...jakiś niereformowalny ten mój chłop, ech...

Hej.
Dawno się nie odzywałam. U nas po staremu :-)
Byłam w weekend poraz pierwszy na wieczorze panieńskim i skucha totalna, bo sie okazalo, ze mlodzi zdecydowali się na wspolną balangę, buuu. Ale co wypiłam to moje ;-)
Z nowosci tyle, ze Adas, ten moj wszędobylski i nieposkromiony synek, zaczął się wstydzić nagminnie. Chowa mi się za nogi i tylko kuka czy nikt nie patrzy na niego. To jest tak pocieszne :-D

Tez skusilam sie, by obejrzec tę bachate, bo wogole nie slyszalam o tym tancu. Fajny!!! Zebyscie nie googlowaly, to jeden link wrzucę
Tum Mile (Bachata Dance) .flv - YouTube

aniam biedna Olcia szczęście w nieszczęściu że to mleczny ząbek

k:

zanim moje dzieci dorosną to ja osiwieję najpierw dentysta z SZymkiem teraz z OLą . Ale dosztukowywać jej tego nie będę ptrzeżyje bez kawałka jedynki he he .

U mnie ok w pracy fajnie czas szybko leci ale roboty to w sumie mamy sporo .

Czesc dziewczyny.Jak tu pusto,ale przynajmniej szybko poczytalam.

aniam biedna Olunia i jej zabek.Powiedz tak bardzo sie nadlamal czy prawie nie widac?

katiczku ja tez tak mowilam ze juz gorzej byc nie moze a jednak.Z kazda nocka jest jeszcze gorzej.Oby Polunii sie nie udzielilo spanie Amelcii.

zielona moja Ami tez nie chce spac w swoim lozeczku.Spi ze mna i tak jak Kostka wlazi na mnie przytula sie.Boje sie ze mi spadnie ktoregos dnia bo wierci sie jak nie wiem.

elvie matko Lenka juz spac poszla na noc.Moja teraz sobie jeszcze drzemke robi.Wiem ze to moja wina,ale jest taka nieznosna ze ja polozylam.Zaraz wstanie i potem spanie o 1.

monia i tak cudnie musiala Hanusia wygladac.

e.salamandra Ami tez sie potwornie wszystkich wstydzi.Jak sasiedzi stoja na dworze jak wychodzimy to nie wyjdzie bo sie wstydzi.Oglada sie caly czas za mna i nie wie co robic.Taka kochana wtedy jest.

A ja cala sobote chorowalam.Tak mi niedobrze bylo i wymioty.Gdyby nie okres to bym myslala ze napewno jestem w ciazy bo tak samo sie czulam jak z Ami chodzilam.
Lezalam caly dzien jak niezywa nie mialam sily nawet Amelia sie zajac.Koszmar.
Dzis w koncu troszke sie ochlodzilo.Jest teraz 25 stopni.Cudnie przynajmniej mozna oddychac.

gosiek, zdrowka. nie wiem, czy boje sie, czy mloda zleci. ona i tak przez caly czas sciska mnie za szyje, wiec jakby co, to poczuje. ja sie boje, ze ona tak bedzie chciala spac ze mna przez najblizsze kilka lat... nie wiem, jak to przezyje...

gosiek, zdrowka. nie wiem, czy boje sie, czy mloda zleci. ona i tak przez caly czas sciska mnie za szyje, wiec jakby co, to poczuje. ja sie boje, ze ona tak bedzie chciala spac ze mna przez najblizsze kilka lat... nie wiem, jak to przezyje...
Ty jak Ty, ale Twój chłop to raczej zadowolony nie będzie;-)

gosiek - Lenka jednak postanowiła wstać, zjadła pół miski zupki porowej, zagryzła serem, który ukradła ojcu z talerza, do tego 10 małych truskawek i teraz walczymy, aby zasnęła. Póki co jeszcze się po łóżku turla.

reklama
Czesc dziewczyny.Jak tu pusto,ale przynajmniej szybko poczytalam.

aniam biedna Olunia i jej zabek.Powiedz tak bardzo sie nadlamal czy prawie nie widac?

.

Nadłamał się po skosie więc troszkę widać no ale trudno jakoś go potem sie dosztukuje jak sobie da zrobić
Xtreme Te Extrano ~ Original version © - YouTube
to moja ulubiona bachata!

I merengue w wykonaniu moich dwóch ulubionych tancerek:
RED HOT Merengue! Jorjet Alcocer and La Alemana in San Francisco - YouTube
Nie mogę się nauczyć tak tyłkiem wymiatać:-(

niezłe to drugie

Do góry