reklama
Zaraz mnie trafi, napisałam mega posta, a nie zauważyłam,że połączenie mi zerwało więc jak wysyłałam to post poleciał sobie w siną dal....
Cóż pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego weekendu, wyspanych nocek i pięknej pogody. My wyjeżdżamy na kilka dni do Łeby więc jeśli by któraś z Was była w okolicy to chętnie się spotkamy. Tylko nie będę miała neta więc jak coś to na telefon piszcie
Za nami bardzo fajny tydzień, towarzysko nadrobiliśmy za wszystkie czasy. Spotkałam się z dawno niewidzianą koleżanką z Monahium i z jej córeczką. My jeździliśmy jak to mówi mój mąż 'na chałupki' i nas znajomi odwiedzali. :-)Wczoraj była też u nas Aga z rodzinką. Maluchy się wybawiły, my sobie porozmawiałyśmy a panowie podrinkowali więc popołudnie miło spędziliśmy.
Tymczasem zmykać nas dopakować, rano wyjeżdżamy tylko czekamy na rodzinkę bo u nas zakotwiczą bo nad morze przyjeżdżają więc im chatę wolną zostawiamy
Buziamy!!!
Cóż pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego weekendu, wyspanych nocek i pięknej pogody. My wyjeżdżamy na kilka dni do Łeby więc jeśli by któraś z Was była w okolicy to chętnie się spotkamy. Tylko nie będę miała neta więc jak coś to na telefon piszcie
Za nami bardzo fajny tydzień, towarzysko nadrobiliśmy za wszystkie czasy. Spotkałam się z dawno niewidzianą koleżanką z Monahium i z jej córeczką. My jeździliśmy jak to mówi mój mąż 'na chałupki' i nas znajomi odwiedzali. :-)Wczoraj była też u nas Aga z rodzinką. Maluchy się wybawiły, my sobie porozmawiałyśmy a panowie podrinkowali więc popołudnie miło spędziliśmy.
Tymczasem zmykać nas dopakować, rano wyjeżdżamy tylko czekamy na rodzinkę bo u nas zakotwiczą bo nad morze przyjeżdżają więc im chatę wolną zostawiamy
Buziamy!!!
Witam:-)
Od razu widać, że weekend, bo straszne pustki na BB.
U nas nocka średnia, dwa razy musiałam małą przebierać, bo tak dużo sikała, że pampers nie dał rady i przeciekł.
Teraz M. dosypia, Lenka szaleje z wóziem i przebieraniem lali. Założyła opaskę lekarza i torebkę truskawkę - wygląda słodko:-)
A ja lecę do kuchni śniadanko czarować, może zapach kawy obudzi M;-)
Miłej niedzieli!
Od razu widać, że weekend, bo straszne pustki na BB.
U nas nocka średnia, dwa razy musiałam małą przebierać, bo tak dużo sikała, że pampers nie dał rady i przeciekł.
Teraz M. dosypia, Lenka szaleje z wóziem i przebieraniem lali. Założyła opaskę lekarza i torebkę truskawkę - wygląda słodko:-)
A ja lecę do kuchni śniadanko czarować, może zapach kawy obudzi M;-)
Miłej niedzieli!
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
i ja się witam weekendowo. Pogoda w końcu się wyklarowała , a że od jutra do pracy to dziś zamierzamy to wykorzystać. Jak tylko mały wstanie jedziemy na wycieczkę do Szymbarka . Po drodze zachaczymy o naszą ulubioną pierogarnię i mam nadzieje że będzie super. Mieliśmy w planie pojechać na zamek do Malborka ale jak zobaczyłąm cene biletu 40 zł/ os to mi się odechciało
Idę się ogarnąć bo zaraz reszta ekipy do nas dojedzie.
Miłego dnia.
Idę się ogarnąć bo zaraz reszta ekipy do nas dojedzie.
Miłego dnia.
witam, ostatni poranek "wolności" minal pod znakiem leniuchowania mialam sie na plaze wybrac, ale jakos tak mi sie slodko lezalo ze zrezygnowalam z tego plazowania. Chlopaki moi juz w drodze, ale zejdzie im sie jeszcze kilka godzin wiec delektuje sie slodka cisza
zycze udanej niedzieli i lece cos na obiad wyczarowac.
zycze udanej niedzieli i lece cos na obiad wyczarowac.
Ale tu pustki . ja dzień spędziłam mniej rozrywkowo . przez częśc wybierałam pralkę bo w mojej padł programator a nie będę jej naprawiała bo ma 14 lat więc i tak zaraz by coś innego w niej padło .
Wczoraj u znajomych Ola dzięki pomocy brata walnęła buzią w huśtawkę ogrodową . niby lekko a dziś patrzę a Ola ma ułamaną jedynkę
Muszę z nią za tydzień do dentystki jechać niech to obluka
Wczoraj u znajomych Ola dzięki pomocy brata walnęła buzią w huśtawkę ogrodową . niby lekko a dziś patrzę a Ola ma ułamaną jedynkę
Muszę z nią za tydzień do dentystki jechać niech to obluka
Witamy i my
W koncu sami, Juka pojechala do domu wiec moge pwoedziec ufff. Z Julki przez 2 miesiace niechodzenia do przedszkola zrobil sie taki buc, ze cho cho. Caly czas placze i placze. Gdzies wychodzimy i jak ona nie idzie pierwsza placze, zle sie na nia ktos spojrzy placze i tak ciagle
Antonina zadowolona jak Julke zobaczyla ze az piszczy a tamta przed nia ucieka
Jutro fryzjer i biore sie za siebie bo mi sie ostatnimi czasy zamiast stracic 2kg gto przybralo ale od jutra basta !!!!!
Do jutra
Kittek znam ten bol ohhh znam
Aniam biedna Ola, chwila nieuwagi i jest
W koncu sami, Juka pojechala do domu wiec moge pwoedziec ufff. Z Julki przez 2 miesiace niechodzenia do przedszkola zrobil sie taki buc, ze cho cho. Caly czas placze i placze. Gdzies wychodzimy i jak ona nie idzie pierwsza placze, zle sie na nia ktos spojrzy placze i tak ciagle
Antonina zadowolona jak Julke zobaczyla ze az piszczy a tamta przed nia ucieka
Jutro fryzjer i biore sie za siebie bo mi sie ostatnimi czasy zamiast stracic 2kg gto przybralo ale od jutra basta !!!!!
Do jutra
Kittek znam ten bol ohhh znam
Aniam biedna Ola, chwila nieuwagi i jest
Cieszę się, że wreszcie zaczynacie pisac bo już się o Was martwiłam!
Zaglądałam dziś kilka razy, atu cisza.. pusto..
U nas niedziela leniwa, moja babcia z ciocią zabrały małą na 3-godzinny spacer, więc trochę odpoczęłam.
Kolacji mi się robić nie chciało, więc zamówiłam pizzę. Zjadłam pół i pękam, złoszcząc się na samą siebie
Leżę zatem, muzy słucham i w myślach tańczę - może tym sposobem spalę co zjadłam
Zaglądałam dziś kilka razy, atu cisza.. pusto..
U nas niedziela leniwa, moja babcia z ciocią zabrały małą na 3-godzinny spacer, więc trochę odpoczęłam.
Kolacji mi się robić nie chciało, więc zamówiłam pizzę. Zjadłam pół i pękam, złoszcząc się na samą siebie
Leżę zatem, muzy słucham i w myślach tańczę - może tym sposobem spalę co zjadłam
aniez
Fanka BB :)
Oooo... faktycznie widać, że dobra pogoda ;-)
Aniam- no to niefart! Dobrze, że to nie jestr stały ząb i że nic poza tym się nie stało, a dentystka to na pewno ładnie naprawi i będzie cacy :-)
Elvie- moja znajoma twierdzi, że jak się człowiek pozytywnie nastawi, to chudnie, więc wszystko zależy od Twojej motywacji :-) a tak poważnie, to z czego na co Ty chcesz chudnąć, z niteczki na włosek, czy jak? nic nie kumam, po co Ci dieta :-)
Aniam- no to niefart! Dobrze, że to nie jestr stały ząb i że nic poza tym się nie stało, a dentystka to na pewno ładnie naprawi i będzie cacy :-)
Elvie- moja znajoma twierdzi, że jak się człowiek pozytywnie nastawi, to chudnie, więc wszystko zależy od Twojej motywacji :-) a tak poważnie, to z czego na co Ty chcesz chudnąć, z niteczki na włosek, czy jak? nic nie kumam, po co Ci dieta :-)
reklama
Oooo... faktycznie widać, że dobra pogoda ;-)
Naprawiac pewnie nie będzie bo nie chcę Oli stresować bo takie dosztukowanie zęba trwa chcę tylko żeby zobaczyła czy wsio jest ok i czy może tak z tym łazić . najwyżej jak będzie starsza to się go poprawi .