reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hehehe... dziewczyny widać, widać... na żywo widać ;-) ale ja się tego nie obawaim, 36 też fajne :-D
Trochę będzie mnie mniej za co przepraszam, ale będę z doskoku :-)
gooopia, nic nie widac.
Lata to Ci tylko w madrosc poszly, a nie w zmarszczki ;-)

oglądam Ondine z naszą Alicją Bachledą-Curuś i Collinem Farrelem, czekam az się rozkreci... :)
nie rozkreci sie ;-) dla mnie ten film to wtopa na maxa, zamieszania narobili wokol romansu by ogladalnosc podniesc.

U nas tez caly dzien na dworze, bylismy na pikniku country, co rok zjezdzaja do nas kowboje z calej Europy, i jest wypasiona imprezka ze spiewami i tancami.
Polka sie wybawila jak diabli, padla kolo 19, a przed chwila wstala i znow wariuje z kuzynka.
Mojemu dziecku ewidentnie towarzystwa drugiego dziecka potrzeba, problem w tym, ze starszego. Pozostaje chyba adopcja.....

Witam.
Wczoraj pięknie słonecznie i przyjemne delikatne ciepełko a dzisiaj szar, buro i raczej chłodno...
a ja zdycham bo @ zawitała...
Poranek leniwy.
Z kaszlem J. z rana całkiem dobrze że tak powiem. Zobaczymy co dalej.
A no i u M. odkryłam trzecią czwórkę przebitą...

Ech, widze że sezon chorobowy się zaczął :|.
Nie wiem, chyba coś w powietrzu paskudnego fruwa ;/. Mój Adaś też jakiś tydzień temu Augumentin skończył brać. Także, pierwszą chorobę życiu moje dziecie ma odhaczoną.
Za to ja jak załapałam tego paskudnego wirusa od Adasia męczę się niemiłosiernie. Już dwa tygodnie to dziadostwo mnie trzyma ;/.

A tak poza tym to, za tydzień około kończy mi się umowa w pracy i nie wiem co dalej. Nie wiem czego mam się spodziewać. Chcieliśmy coś wynająć z G, bo psychicznie nie dajemy rady pod jednym dachem z apodyktyczną moją mamusią :|. Ale musimy czekać aż dostanę normalną umowę o pracę, a nie jak teraz dzieło :|. Jednakowoż u mnie w zakładzie taki mobbing się uskutecznia, że człowiek boi się cokolwiek planować :|. Ostatni tydzień tak mi w kość dał, że szkoda gadać.

Adasiowi zęby idą jak szalone, w przeciągu trzech tyg chyba z osiem mu wyszło, w związku z powyższym będę miała do Was pytanie...ale to w pielęgnacyjnym wątku :)

witam się niedzielnie

wczoraj B grilla zorganizował, miło było i pogoda dopisała. Mieliśmy dom pełen dzieci, nie wiem jak dają radę rodzice czwo- czy pięcioraczków. Oczywiście Igor w siódmym niebie. Wieczorem teście zabrali go do Żywca i już dzisiaj tak pusto w domu. A jutro B zawozi moją mamę z Alicją, więc do czwartku muszę bez dzieciaków wytrzymać, bo wtedy się tam wybieramy. Prawie każdy bezdzietny mi mówi, "fajnie, odpoczniesz sobie", a ja jakoś zawsze tęsknie już od pierwszego dnia, tak pusto się w domu robi.. co to będzie jak już na kolonie zaczną jeździć:baffled:
Biuro podróży chce nam hotel zmienić, więc nie wiem gdzie w końcu pojedziemy.

znikam, bo jeszcze na spacer bym chciała iść, a pogoda taka niepewna

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Annaoj u nas wczoraj też dom pełen dzieciaków był bo kuzynka A. ze swoją trójka przyjechała... a potem sąsiadka z dwójką wnuków jeszcze przyszła :eek:

Edit:
Znalazłam 4 czwórkę przebitą. Wprawdzie tylko jednym rogiem ale już jest... a dolnej lewej dwójki niet... :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się tylko na szybkO.
Z.juz 2 dzien robi w koncu normalne kupki, je jak i jadla, jak ptaszek , waga poki co nie spadla. W pon wizyta u specjalisty.
Duzo zdrówka dla malych chorowitkow .
Nadrobimy wieczorkiem zaleglosci bo teraz lecimy na obiadek

Do góry